Siirry pääsisältöön

Classic Pizza Restaurantissa pizzojen reseptiikkaan ja laatuun suhtaudutaan vakavasti – Tuotteiden nimiä ideoidaan rennomminMehevä paahtopaisti, potkua antava piparjuuri ja rapea rucola, näistä raaka-aineista rakentuu Classic Pizza Restaurantin suosittu talveksi palaava klassikko: Cowboy pizza!


Jos kaikki täytteinä olevat raaka-aineet eivät palvele toisiaan, resepti ei toimi. Jos resepti ei tuo mitään uutta listalle, sitä ei tarvitse sinne lisätä. Tunnetuimmat ja listalla pisimpään olleet klassikot, kuten tulinen Hangover pizza ja Pepes ovat nauttineet ehtymätöntä suosiota sukupolvelta toiselle. Samalla periaatteella kehitetään kaikki uudet listalle tulevat pizzat.


”Jokaista Classic Pizza ravintoloiden menulle päätyvää pizzaa hiotaan niin pitkään täydelliseksi, ettei sitä ole tarvetta muuttaa jälkikäteen. Lähes kaikissa meidän pizzoissamme on käytetty alusta alkaen samoja laadukkaimpia raaka-aineita, kuten Veijo Votkinin kotimaista rasvatonta palvikinkkua, joka on yksinkertaisesti paras. Juustoraasteena käytämme vähärasvaista 100 % mozzarellajuustoa.”, kertoo Classic Pizza Redin vuoropäällikkö Jaana Jokinen. 

Cowboy pizza!

Reseptiikan suunnittelu ja siihen sopivien parhaiden raaka-aineiden löytäminen on tarkka ja ainutlaatuinen prosessi, joka on joskus voinut kestää kolmekin kuukautta. Classic Pizza Restaurantin pizzapohjat ovat myös vuosien kehitystyön tulosta. Pizzapohja toimii kuten lautanen, jonka ympärille makuelämys rakennetaan. Näin on syntynyt myös talveksi palaava klassikko, Cowboy pizza, joka vie sinut suoraan Amerikkaan – seikkailuiden hämyiseen villiin länteen.

www.classicpizza.fi

Lue myös