d-md-none
Siirry pääsisältöön

Clarionin terassi on Jätkäsaaren uusi olohuone

Se tiedetään, että Clarionin Sky Barista avautuu upea näkymä Helsinkiin, mutta kesästä ja merimaisemasta voi nyt nautiskella rennoin fiiliksin myös Clarionin Living Room & Bar olohuoneessa, joka ulottuu terassille saakka.

Jututimme Clarionin Living Room & Barin avajaisissa markkinointikoordinaattori Tuulia Hyväristä, joka kertoi mitä Jätkäsaaren tornihotelliin näin kesän kynnyksellä kuuluu. – On ollut kiva huomata, että Clarionin rohkea, erilainen ja huumorintajuinen tapa toimia on avautunut hienosti niin hotellivieraille, kaupunkilaisille kuin tapahtuma- ja kokousasiakkaillekin. Sky Room on lunastanut paikkansa kaupungin ykkösnäköalabaarina, mutta nyt myös Kitchen&Table-ravintola saa uuden ulottuvuuden kun ruokailusta pääsee nauttimaan ravintolan omalle terassille meren äärellä. 

Sateenkaarivaloja ja design-penkkejä

Uusissa Clarion-hotelleissa (Clarion Hotel Helsinki ja Clarion Hotel Helsinki Airport) on ehtinyt tapahtua avajaisten jälkeen paljon. Hyvärisen mukaan clarionilaisille on tärkeää ottaa kantaa ja tehdä hyviä asioita yhdessä. – Hotellimme valaistiin sateenkaarivaloin tasa-arvoisen avioliittolain kunniaksi, jouluna keräsimme lahjoja Helsinki Mission kautta yksinäisille vanhuksille ja siivouspäivänä siivosimme Aviapoliksessa hotellin ympäristöä. Uusimpana yhteistyöprojektina Aalto-yliopiston Taideteollisen korkeakoulun opiskelijat ovat muotoilleet meille kaksitoista uniikkia, kiteeläisestä puusta valmistettua terassipenkkiä rantapenkereelle, jossa kuka tahansa voi ihastella edessä avautuvaa maisemaa, Tuulia kertoo. 

Musiikkia, koirabileitä ja poppareita

Clarionin väki on odottanut innolla tulevaa kesäkautta, kun Living Room baarin rento olohuonetunnelma jatkuu nyt terassin muodossa ulos. – Toivomme, että kokonaisuudesta muodostuu uusi kohtaamispaikka hotellivieraille ja kaupunkilaisille. Liikenneyhteydethän ovat meille erinomaiset, kun ratikkakin pysähtyy aivan viereen. Toivottavasti myös kesän risteilyvieraat malttavat pysähtyä meillä, sillä tulevasta risteilykesästä on tulossa ennätysvilkas. 

Clarionin kesäolohuone on nimensä mukaisesti myös Living-terassi, jossa tapahtuu läpi kesän. –Torstaisin on luvassa musiikkia ja kaikenlaista hauskaa alkaen nyt. Clarion on tunnetusti myös lemmikkiystävällinen hotelli, joten iloiset hännänheiluttajat ovat luonnollisesti tervetulleita myös baarin puolelle ja terassille, jossa huomioimme heidät vesikupein ja snacksein. 8.6. meillä on myös koirien ikiomat bileet, jonne toivotamme tervetulleiksi kaikki koirat omistajineen. Ja pikkuvinkkinä: meiltä löytyy baarin puolelta myös pehmis- ja popparikone!. 

Clarion Living Roomissa tapahtuu:

1.6. DJ tunes at Living Room Bar & Terrace

Torstain parhaat afterwork-bileet löytyvät Jätkäsaaren rannalta, kun DJ nostaa soundin ja fiiliksen kattoon Living Room Bar & Terracella.

8.6. DOG DATES: Swinging Tails & DJ

Tämä on kutsu kaikille Stadin karvaturreille, jotka haluavat tulla viettämään mukavaa alkukesän iltaa omistajiensa kanssa. Jätkäsaaren rannalla, Living Room Bar & Terracella vietetään nimittäin koirien omaa terassijuhlaa 8.6. klo 16 alkaen.

Teksti: Mia Heiskanen

Kuvat: Clarion ja Mia Heiskanen

Lue myös