d-md-none
Siirry pääsisältöön

Caverna – Maan Paras Luolabuffet

Pöpsyjen korviin oli ajautunut huhu, että Cavernasta saisi Suomen parasta buffet-ruokaa. Olihan tämä käytävä ehdottomasti testaamassa.

Caverna on tuhannen neliömetrin luolamainen ravintola aivan Helsigin ytimessä(Yliopistonkatu 5), joka tarjoaa paikat noin 250 ruokailijalle.

Huomasimme iloksemme, että Caverna sopii myös mainiosti erilaisiin juhlatilaisuuksiin. Siellä vietät helposti häät, synttärit, kokouksen tai muut railakkaat juhlat. Cavernasta löytyy myös karaokehuone erinomaisella äänieristyksellä, joten polttarikansa voi juhlia rauhassa häiritsemästä illallisvieraita. Karaokehuoneessa toimii myös täydellinen palvelu; nappia painamalla saat tilattua juomia suoraan huoneeseen. Luksusta!

Cavernassa otetaan asiakkaat todella hyvin vastaan ja heistä pidetään huolta siitä asti kun astutaan ovesta sisään. Alussa uusille asiakkaille kerrotaan ja näytetään mistä mitäkin löytyy ja ohjeistetaan buffet-ruokailun salat. Tässä esimerkiksi vinkki suoraan ravintolapäälliköltä; ”Koska buffet on niin kattava niin kannattaa aluksi ottaa kaikkea vähän, jotta tilaa jäisi kaikille maukkaille ruoille, valikoima kun on aika laaja.”

Alkuruokia riitti pilvin pimein. Vaikka valikoima oli todella kattava, niin laadusta ei silti oltu tingitty. Valikoimasta lytyi mm. salaatteja, täytettyjä rieskoja, silliä, hedelmiä, juustoja ja paistettuja kasviksia.

Cavernasta löytyi harvinainen aito Teppanyaki-kokki, joka paistaa tuoreista raaka-aineista juuri sinun valitsemasi annoksen. Annoksen saa koota kattavasta valikoimasta, josta löytyy mm. lohta, tonnikalaa, mustekalaa, kanaa, nautaa, possua, simpukoita, rapuja ja karitsan karetta. Lisäksi tarjolla oli tuoreita vihanneksia porkkanasta parsakaaliin.

Kokille piti mainita chilin määrä. Huomioikaa kuitenkin, että pienikin määrä täällä saattaa polttaakin astetta enemmän suussa.:D

Ravintolapäällikkö antoi vinkin. Teppanyaki on periaatteessa pääruoka, mutta sitä ei kannata jättää buffetissa viimeiseksi vatsan tilavuuden takia. Olisi sääli jos tälle erikoiselle herkulle ei olisikaan tilaa enää lopussa.

Kun annokset ovat valmiita tämä pieni piippari alkaa soimaan. ÄLÄ kuitenkaan missään nimessä lähde kävelemään pöydästä piipparin kanssa, koska kokin on tarkoitus löytää sinun pöytäsi piipparin avulla!

Tältä näyttää Pöpsyjen valmis Teppanyaki-annos.

Sushien kanssa käytettävä wasabi on valmistettu Cavernassa itse.

Iltabuffetissa susheja on tarjolla aina vähintään kymmentä eri sorttia. Tarjolla on paljon erilaisia kasvis- ja kalavaihtoehtoja.

Sushit olivat tuoreen makuisia ja niihin oli selkeästi panostettu. Esillepano oli myöskin erinomainen.

Tästä buffetista jokainen löytää varmasti itselleen mielestään syötävää. Valikoima, laatu ja esteettisyys yhdistyivät täydelllisesti. Tällaista buffettia ei tule helposti muualla vastaan.

Churrasco-vartaita tarjoillaan iltabuffetissa. Vartaissa tarjoillaan nautaa, possua, ananasta ja kanaa. Kokki itse tulee pöytiin tarjoilemaan vastapaistettua varrasta asiakkaille. Tämä jos joku on luksusta!

Tästä pääset tutustumaan Cavernan nettisivuihin.

Kuten kuvista voi päätellä, valikoima on erittäin kattava!

Tässä vartaassa kokki leikkaa ananasta, joka on maustettu sokerilla, hunajalla ja kanelilla. Todella hyvää ja makeaa!

Jälkiruokabuffet ei olisi voinut olla enää parempi! Pöydät notkuivat tuoreista hedelmistä, creme bruleesta ja ihanista pikku jälkiruoista!

Tämä upea, maukas ja valloittava suklaa-mustikka moussekakku on tehty paikan päällä alusta loppuun saakka itse. Näiden ihanien jälkiruokien lisäksi Cavernasta löytyy upea suklaasuihkulähde johon voit dipata erilaisia hedelmiä tai vaahtokarkkeja. Suklaa voi olla joko valko- tai maitosuklaata. Lisäksi oli myös lakritsi- sekä mansikkajäätelöä.

Pöpsyt kiittävät aivan mahtavasta illasta koko Cavernan ystävällistä henkilökuntaa sekä erityisesti ihanan huomioonottavaa ravintolapäällikköä. Oli suuri ilo ja kunnia päästä tutustumaan näin laadukkaaseen ravintolaan, kiitos!<3

Halauksin

Pöpsyt

Lue myös