d-md-none
Siirry pääsisältöön

Café Torpanrannan terassi kutsuu nauttimaan kesästä

Café Torpanranta on avoinna ympäri vuoden, mutta eritoten kesällä sen sijainti meren äärellä pääsee oikeuksiinsa. 

– Suuri terassimme on kesäkeidas, jossa voi nauttia auringosta aamusta iltaan.  Tänne on helppo tulla myös julkisilla liikennevälineillä, sillä nelosen ratikka pysähtyy käytännössä oven eteen ja kaupunkipyörien asemakin on ihan vieressä, toimitusjohtaja Juha Paatela kertoo. 

Vinkki! Torpanranta on kesä-sesongin ulkopuolella oivallinen juhlapaikka.

Torpanranta onkin hieno kesäisen pyöräretken kohde, sillä reitti ydinkeskustasta kulkee kulttuurihistoriallisesti kiinnostavassa ja kauniissa maisemassa. Perille päästyään Torpanrannan terassilla voi tänä kesänä chillailla myös astetta rennommin lounge-tuoleilla. 

Herkkuja jokaisen makuun

Torpanrannassa voi kahvitella, herkutella, nauttia lounaan tai huikopalan. – Keittiömme on kesällä avoinna 22.00 saakka, joten meillä voi nauttia ilta-auringossakin runsaan salaattiannoksen hyvän viinin kera.  

Lounasaikaan keittiössä valmistuu keitto, jota on saatavilla niin pitkään, kun sitä riittää. Herkkuvalikoimasta löytyy suolaisia ja makeita vaihtoehtoja sekä jäätelöannoksia. Voileivät ja toastit ovat Paatelan mukaan asiakkaiden kestosuosikkeja.

Laatu ja vastuullisuus näkyvät Torpanrannan tarjonnassa. – Käytämme Mokkamestareiden meille paahtamaa espressoa ja meillä on kattava valikoima luomuviinejä ja -oluita. 

Teksti: Mia Heiskanen   Kuvat: Timo Pyykönen

Lue myös