d-md-none
Siirry pääsisältöön

Café Tin Tin Tango hurmaa kotoisuudellaan

Kesäpäivä käynnistyy Café Tin Tin Tangon runsaalla aamiaisella, joita tarjoillaan aamusta iltaan. Päivällä tarjolla on leivonnaisia, herkullisia salaatteja ja jo legendaksi muodostuneita patonkeja. Iltaa siivittää tunnelmallinen taustamusiikki, hillitty puheensorina sekä laaja olut-, siideri- ja viinivalikoima.

Vastuullinen nimikkokahvi

Tämän kesän uutuus on ravintolapäällikkö Seija Mannisen mukaan kahvilan oma nimikkokahvi. – Robert Paulig Roasteryn ja Tin Tin Tangon yhdessä suunnittelemasta ja käsin Porvoossa paahtamasta kahvista ei täyteläisyyttä ja aromeja puutu. 100% Arabica-kahvi on lähellä paahdettua ja vastuullisesti tuotettua.

Kesään kuuluvat myös raikas salaattimenu sekä piknik Take Away-eväät, johon pakataan mukaan smoothie tai mehu, täytetty croissant ja palan painikkeeksi vaikkapa mansikkaa tai kirsikkaa. – Valmiit piknik eväät kainalossa on mukava suunnistaa puistoon tai rannalle nauttimaan kesäpäivästä.

Pyykit puhtaaksi kahvilassa

Tin Tin Tangon erikoisuus on pyykkitorni kahvilan sydämessä. – Meillä voi pestä ja kuivat pyykit lounaan lomassa, sillä itsepalvelupesulassamme on kuuden kilon pesukone ja kuivausrumpu. Paikan omistaja toi aikanaan idean Ranskasta ja se on todella suosittu. . Mikä sen mukavampaa kuin heittää pyykit koneeseen samalla kun siemailee kupillisen laadukasta kahvia tai nauttii runsaan aamupalan?, Manninen heittää.

CAFÉ TINTIN TANGO
Töölöntorinkatu 7
00260 Helsinki
www.tintintango.fi

Teksti: Mia Heiskanen

Lue myös