Siirry pääsisältöön

Parhaiden ravintoloiden listalle valitussa Bistro O Matissa järjestetään myös yritystilaisuuksia

VARAA PÖYTÄ: Kirkkonummi | Tapiola

– Sekä Kirkkonummen että Tapiolan ravintolassamme voimme järjestää tilaisuuden lähes sadalle osallistujalle, Bistro O Matin yrittäjä Päivi Palovaara kertoo.

Asiakkaan toiveita kuunnellaan herkällä korvalla, ja tilaisuuden suunnittelu tehdään asiakkaalle mahdollisimman helpoksi. 

– Teemme menuehdotukset, joita voidaan toki aina muokata asiakkaan tarpeiden mukaan. Olemme tottuneet huomioimaan huolellisesti myös erikoisruokavaliot, Palovaara sanoo. 

Hyvä ruoka kruunaa yritystilaisuuden. Palovaara muistuttaa, että molemmat Bistro O Matin ravintolat pääsivät 50 Suomen parhaan ravintolan joukkoon Viisi tähteä -listauksessa.  

– Tänä päivänä moni tilaisuutta järjestävä asiakas haluaa, että tapahtumissa on tarjolla kalaa tai kasvisruokaa. Meillä kala-annokset ovat aina olleet ykköstuote, muun muassa kuha- ja siika-annoksemme ovat hyvin pidettyjä.  

Bistro O Mat -ravintoloissa on järjestetty tilaisuuksia laidasta laitaan, niin parin hengen neuvotteluja kuin isoja gaalatilaisuuksia. 

– Meillä on ollut muun muassa golftapahtuma, jossa oli asiakkaan järjestämä huutokauppa. 

Kirkkonummen ja Tapiolan ravintola on mahdollista vuokrata tilaisuutta varten kokonaan ja pienemmille tilaisuuksille on mahdollista vuokrata osa ravintolasta. 

Palovaara mainitsee pätevän henkilökunnan kruunaavan tilaisuuden. 

– Meillä vieraita kohdellaan niin, että jokainen kokee itsensä hyvin tervetulleeksi. Uskon tilaisuuksien emäntien ja isäntien arvostavan sitä. 

Bistro O Mat sijaitsee Tapiolassa hyvin keskeisellä paikalla laajan kulttuuritarjonnan äärellä. Ei siis ihme, että ravintolaan tullaan usein ennen tai jälkeen kulttuurielämyksen. 

Kirkkonummen Bistro O Mat on sekin kohtuullisen etäisyyden päässä pääkaupunkiseudulta. 

www.bistromat.fi

VARAA PÖYTÄ: Kirkkonummi | Tapiola

Lue myös