d-md-none
Siirry pääsisältöön

Bistro O Matin tapahtumarikas vuosikymmen

Vuosikymmeneen on mahtunut onnistumisia ja yhdessä kasvamista. Osa henkilökunnasta on kulkenut mukana alusta alkaen, samoin monet asiakkaat. Päivi Palovaaran yrittäjätaipaleen unohtumattomimpiin muistoihin lukeutuu juuri asiakkaiden tarinat. Ne, joissa on nähnyt tuttujen asiakkaiden lasten kasvavan ja perheiden kokoontuvan ravintolaan vuosi toisensa perään. Huippuhetkiä ovat olleet myös noteeraukset 50 Parasta Ravintolaa -listauksissa sekä uuden ravintolan, Tapiolan Bistro O Matin, avaaminen.

Oli kesäinen maanantai, kun Kirkkonummen Bistro O Matiin asteli lounasvieraita, jotka eivät tulleet ainoastaan syömään. Lounastajat olivat kauppakeskus Ainoasta ja he tulivat tiedustelemaan, kiinnostaisiko yrittäjiä toiminnan laajentaminen. Ehdotus houkutteli, sillä Tapiolan asiakaskunta oli juuri oikea ja alue teattereineen ja museoineen kiinnosti. Vaikka kauppakeskusmiljöö mietitytti hieman alussa, vaikutti Ainoa erilaiselta kuin muut. Niin Palovaarat päättivät ottaa uuden haasteen vastaan ja Tapiolan Bistro O Mat avattiin vuoden 2019 joulusesonkiin. Asiakkaat löysivät uuden ravintolan helposti, olihan Bistro O Mat tunnettu hyvin entuudestaan espoolaisten keskuudessa.

Sekä Kirkkonummen että Tapiolan ravintolat avautuvat jälleen kesäkuussa. Uutta kesäistä à la carte -listaa tähdittää muun muassa kotimainen parsa, mansikat ja silli. Puhtaat maut ja laadukkaat raaka-aineet ovat aina olleet Bistro O Matin menestyksen salaisuus ja illallisen lisäksi niistä saa nauttia myös pöytiin tarjoillun lounaan muodossa.

Päivitetyn menun lisäksi kesä tuo tulleessaan uutta vahvistusta ravintolan henkilökuntaan. Uutena keittiömestarina Tapiolan Bistro O Matissa nimittäin aloittaa Jari Vesivalo, joka on tehnyt pitkän uran Michelin-ravintola Olon keittiöpäällikkönä. Näyttää vahvasti siltä, että Bistro O Mat on valmis ottamaan vastaan kesän ja uuden vuosikymmenen!

VARAA PÖYTÄ: Kirkkonummi | Tapiola

Lue myös