Siirry pääsisältöön

Bistro O Mat tarjoaa tyylikästä kesäruokaa ja hyvää tunnelmaa

VARAA PÖYTÄ: Kirkkonummi | Tapiola

Kirkkonummen Bistro O Matissa voi nauttia aurinkoisista päivistä terassilla, kesädrinkkejä siemaillen. Kesäksi à la carte -menua on päivitetty, ja listalta löytyy muun muassa täytettyä viiriäistä, kokonaisena paahdettua siikaa, hiiligrillattua entrecôteta ja siikacevicheä. 

– Hyvien ystävien seurassa nautittu tartar-pihvi ja lasillinen viileää rosé-viiniä terassilla – näillä eväillä pääsee nopeasti lomatunnelmaan. Vähän kuin Nizzassa olisi, ravintoloitsija Päivi Palovaara hymyilee.

”Hyvien ystävien seurassa nautittu tartar-pihvi ja lasillinen viileää rosé-viiniä terassilla – näillä eväillä pääsee nopeasti lomatunnelmaan.”

Toinen Bistro O Matin ravintoloista sijaitsee Espoon Tapiolassa, kauppakeskus Ainoassa. Tänne on mukava suunnata vaikkapa sateisena kesäpäivänä, läheisessä EMMA-museossa tai kaupoissa kiertelyn jälkeen. Bistro O Matin klassikkoannos vuohenjuustosalaatti grillatuilla jättikatkaravuilla maistuu säällä kuin säällä. Molemmissa ravintoloissa tarjoillaan myös maittavaa lounasta joka arkipäivä. Herkulliset kala-annokset ovat tuoneet Bistro O Matille monta vakiovierasta.

– Sekä Espoon että Kirkkonummen ravintolassa on mahdollista järjestää myös suuremman seurueen tilaisuudet, sillä tilaa ja isoja pöytäkokonaisuuksia riittää, Palovaara vinkkaa.

Molemmat Bistro O Matin ravintolat ylsivät Suomen 50 Parasta Ravintolaa 2021 -listalle – eikä ihme, sillä Bistro O Matin annoksista huokuu aito intohimo ruokaan. Täällä yhdistyvät kutsuva ilmapiiri ja herkulliset maut.

  • Limnellinaukio, 02400 Kirkkonummi
  • Länsituuli 5, 02100 Espoo

www.bistromat.fi

VARAA PÖYTÄ: Kirkkonummi | Tapiola

Lue myös