d-md-none
Siirry pääsisältöön

Bistro O Mat tarjoaa luksusta arjen keskelle

VARAA PÖYTÄ: Kirkkonummi | Tapiola

– Pyrimme valmistamaan ruokamme tasaisen laadukkaasti. Haluamme, että asiakas pystyy luottamaan ruokiimme ja niiden laatuun. Meiltä löytyy ruokaa jokaiseen hetkeen – lounasta kiireisen työpäivän keskelle, pidemmän kaavan illallinen ystävien kanssa vietettäväksi sekä herkullinen sunnuntaibrunssi.

– Ruokamme valmistetaan hyvin pitkälti käsityönä. Pyrimme tekemään mahdollisimman paljon itse, tähän hyvänä esimerkkinä on leipämme, jotka valmistetaan paikan päällä alusta loppuun. 

Luksusta arjen keskelle

Suomalaisille ominaista on se, että elämme hyvin viikonloppu edellä. 

– Meidän pitäisi panostaa myös arkiviikkoihin ja löytää arjen keskelle luksusta. Kuka sanoi, ettei esimerkiksi ravintolassa pitkän kaavan mukaan illallistaminen voisi kuulua arki-iltoihin? 

Arkena ravintoloissa on tilaa. Arkiviikon keskellä saat illallistaa ystäviesi kanssa rauhassa omassa lempipöydässäsi. Ruoka valmistuu nopeammin ja saat täyden huomion tarjoilijoilta, jotka opastavat sinut läpi makumatkan. 

Kevät tuo uutuuksia Bistro O Matiin

Kevät tuo mukanaan lisää valoa ja virkeyttä päiviin. Ravintoloitsija Päivi Palovaara kertoo, että kevät tuo tullessaan myös uudistuksia Bistro O Matin ruokalistoihin. 

– Keväällä brunssillamme aletaan tarjoilla klassikkoherkkuja kymmenen vuoden ajalta. Mukana listalla on muun muassa savusmetana simpukoita sekä marinoitua latva-artisokkaa ja oliiveja.

Kevään saapuessa myös kotimainen karitsa löytää tiensä ruokalistoillemme. 

Lue myös Bistro O Matin ravintolaesittely.

VARAA PÖYTÄ: Kirkkonummi | Tapiola

Lue myös