Siirry pääsisältöön

Tällainen on Bistro O Mat Tapiolan uudistettu sunnuntaibrunssi

VARAA PÖYTÄ: Kirkkonummi | Tapiola

Tapiolan Bistro O Mat:issa tapahtuu jälleen sunnuntaisin – sunnuntaibrunssit ovat startanneet tauon jälkeen ja ravintolassa riittää vilskettä. 

Bistro O Matin uudistetulla brunssilla alkuruokavalikoima ja pääruoka tarjoillaan perinteisen buffetin sijaan pöytään. Upean bistro-tyylisen brunssikokemuksen viimeistelee   jälkiruokavalikoima, joka on katettu noutopöytään. 

Bistro O Matin sunnuntaibrunssit ovat tuulahdus Pohjolaa, Etelä-Eurooppaa ja Ranskaa. 

Brunssi alkaa raikkaalla Virgin Marylla eli alkoholittomalla tomaattisella cocktaililla ja pienillä suolaisilla. Pöytään tarjoillaan lautaselle koottu alkuruokavalikoima, josta löytyy esimerkiksi Caesar-salaattia ankankoipi confitilla, metsäsienisalaattia, piparjuurisilakoita, graavattua lohta ja mätiä. 

Pääruoka tarjoillaan lautasannoksena, jonka voit valita kolmesta eri liha, kala tai kasvis vaihtoehdosta: Herkkutattirisottoa, grillattua nieriää tai naudan sisäfileetä ja kermaista pippurikastiketta. 

Houkutteleva jälkiruokavalikoima on katettu noutopöytään. Pöydästä löytyy sitruuna-marenkipiirakkaa, marjasalaattia, crème brüléeta, pientilajuustoja ja talon omaa pähkinämysliä. 

Bistro O Matin tunnelmallinen sunnuntaibrunssi tarjoillaan klo 12-17:30.

Lue lisää Bistro O Matin sivuilta: https://bistromat.fi/tapiola/menu/#BRUNSSI

VARAA PÖYTÄ: Kirkkonummi | Tapiola

Lue myös