Siirry pääsisältöön

Badenbaden – kesäiset lounaat merinäköalalla!

Onko parempaa tapaa aloittaa aamu, kuin maukkaalla aamupalalla meren rannalla? Badenbaden tarjosi Pöpsyille luksusaamiaisen kauniissa uudessa ravintolassaan Hietsun rannalla.

Sisään astuessamme tilan valoisuus yllätti positiivisesti. Ravintola oli ympäröity ikkunoin ja se sai tilan tuntumaan todella avaralta. Menimme tietenkin istumaan aitiopaikalle ikkunakulmaukseen ihastelemaan merinäköalaa ja paikan sisustusta.

Badenbadenista löytyy istumapaikat 130:lle hengelle.

Sisustuksessa on käytetty paljon tummaa puuta ja se on tyylikkään moderni pienellä vanhanajan vivahteella.

Tämä tyylikäs seinä on ravintolan katseen vangitsija. Siellä komeilee myös vuoden 2017 catering-diplomi Evento Avardseista. Eikä syyttä.

Badenbaden tarjoaa lounasta joka päivä klo 11 alkaen. Menusta löytyykin jokaiselle sopiva vaihtoehto nälän yllättäessä. Vaihtoehtoina mm. salaatteja, burgereita, kalaa ja pizzoja. Badenbadenin palvelualtis henkilökunta tiesi kertoa, että kesällä ravintola tarjoaa Stadin herkullisimmat kanat suoraan vartaasta.

Tarjolla oli tuoreita smoothieita; mango-banaani-ruusunmarja- sekä mansikka-smoothie.

Aamiainen oli todella herkullisen näköinen ja ruokakuvien ottaminen ennen syömistä tuotti miltein henkistä tuskaa.

Tarjolla oli erilaisia leipävaihtoehtoja ja Pöpsyjen lemppareita; croisantteja!

Ihania tuoreita kasviksia!

Pöpsyjen lempparijuusto oli taas kehissä! Valkohomejuustoa kun emme voi vastustaa.

Suussa sulavia tuoreita hedelmiä ja luonnon jogurttia.

Iloinen kokki hauskuutti Pöpsyjä kertoen faktoja Badenbadenista.

Pöpsyjen valmis kattaus! Ei kun käsiksi!

Badenbadenissa voi pitää erilaisia kokouksia minimissään 10 hengen ryhmille, hinta per asiakas on vaivaiset 29€. Siihen hintaan kuuluu, aamiainen, lounas ja iltapäiväkahvit. Ei siis hullumpi paikka viettää esimerkiksi työpaikan kuukausipalaveria.

Tätä hulppeaa merinäköalaravintolaa voi myös vuokrata rantakauden ulkopuolella syyskuusta huhtikuuhun, syntymäpäivien, häiden tai esimerkiksi polttareiden juhlimiseen.

Ulkona terassilta löytyy ihanan värikästä tuolikansaa.

Kesällä Badenbadenin terassilta löytyy paikat jopa 250:lle hengelle. Aurinkoa ottaessa voi tilata kylmän huurteisen ja nauttia ihanasta merinäköalasta.

Tämä terassi täyttyy kesällä istumapaikoista, joilla on ihana paistatella kesäauringossa. Hiekkarannantie 11 täyttyykin varmasti kesällä täyteen iloisista auringonpalvojista.

Kesä tulee ja Hietsussa alkaa tapahtua! Badenbadenin väki toivottaa teidän tervettulleiksi maistelemaan kesäisiä herkkuja upeassa merinäköalaravintolassa.

Aurinkoisin terveisin,

Pöpsyt

Lue myös