Siirry pääsisältöön

Baba Foodsin uudet valmisateriat tuovat tasapainoisemman vaihtoehdon eineshyllyyn

Kotimainen Baba Foods tekee ekologisen vaihtoehdon valitsemisesta lautaselle helpompaa – eikä kompromisseja maun osalta tarvita.

Ruokakauppojen hyllyille ilmestyneet Baba Foodsin valmisateriat ovat erinomainen lisä kasviruoasta ja terveellisestä arkiruoasta nauttiville! Falafel, kvinoa & matbucha ja härkäpapufalafel & bataattipyre -valmisannokset ovat gluteenittomia sekä vegaanisia, ja ne tarjoavat terveellisen ja tasapainoisemman vaihtoehdon einesruoalle.

Molemmat ateriat ovat täysipainoisia vegekokonaisuuksia, mutta ateriaa voi halutessaan täydentää tuoreella salaatilla tai muilla lisukkeilla. Lähdin ronskisti kaivelemaan jääkaappia, ja sieltä kerätyistä ylijäämistä syntyi aika kiva ja raikas lisukesalaatti. Mikä parasta ei tarvinnut lähteä kauppaan eikä heittää mitään roskiin!

Erikan pikainen lisukesalaatti

-kirsikkatomaatteja
-parsakaalia
-salottisipulia
-tuoreita yrttejä
-granaattiomenaa

Maustoin salaatin limetinmehulla, oliiviöljyllä ja pienellä määrällä suolaa ja mustapippuria.

Baban ateriat itsessään vaativat vain lämmityksen, jonka jälkeen ne on valmiita nautittavaksi. Maultaan Baba Foods -annokset ovat miellyttävän raikkaita ja miedon mausteisia, joten ne sopivat hyvin myös suomalaisen suuhun. Nämä molemmat ateriat ovat käteviä kiireisille ihmisille, kuten minulle, jotka kuitenkin arvostavat terveellistä ja ravitsevaa ruokaa.

Baba Foodsin juuret ulottuvat Lähi-itään, jonka ikivanhasta kasvisruokakulttuurista he ammentavat inspiraationsa. Baban valikoiman kulmakiviä ovat  hummus, babaganoush ja ne ovatkin jo ehtineet sulattaa monen kasviruokailijan sydämen.

Lue myös