Siirry pääsisältöön

Amerikan Anita kertoo TOP 5 ravintolaansa New Yorkissa

1. Daniel

Upea ranskalaisravintola, joka yllättää aina. Soveltuu hintaluokkansa puolesta varsinkin ylellisiin juhlahetkiin, mutta tämä ravintola on koettava ehdottomasti kerran elämässä!

2. Sushi Yasuda

Rakastan sushia ja tämä paikka valloitti minut täysin. New York on täynnä sushiravintoloita, mutta olen tosi tarkka raa’an kalan kanssa. Monet japanilaiset tuttuni sanovat syövänsä NYC:issä sushia pelkästään tässä ravintolassa.

3. The Dutch

Perinteikäs amerikkalaisen ruoan ravintola SoHossa. Käyn supersuositussa The Dutchissa usein lounasaikaan, ja se on aina aivan täynnä. 

4. Gramercy Tavern

Farm-to-table -konsepti on tosi trendikäs New Yorkissa ja muissa isoissa kaupungeissa.

5. Bodrum

Parhaita Välimeren herkkuja Upper West Sidella ja New Yorkin ylivoimaisesti paras ohutpohjainen pizza. Minut tuotiin tänne yllätyksenä syntymäpäivänäni, ja palaan aina.

”Hektinen arkeni, jota ollaan seurattu tänä syksynä Amerikan Anita-sarjan muodossa, jatkuu Manhattanilla entistä kiireisempänä. Neljän muoti-ja kauneusbrändini lisäksi valmennan naisyrittäjiä menestykseen sekä USA:ssa että nyt myös Suomessa uuden Girl Code (girlcode.fi) tukiverkoston avulla! Pyrin sen kautta innostamaan naisia yrittäjyyteen ja parantamaan yrittäjyyteen liitettäviä tunnelmia.”

Lue myös