Siirry pääsisältöön

A la Carten uusi Rigato-keittiökonsepti tuo keittiöön skandinaavista ylellisyyttä

A la Carte -keittiöiden uusi keittiökonsepti Rigato on skandinaavinen klassikko modernilla otteella. Rigato-konseptin näyttävä ja vahva elementti on massiivitamminen ovi. Puusäleistä koostuvan A la Carte -malliston uutuusoven ominaisuudet tulevat parhaiten esille, kun ovea käytetään osana keittiötä, esimerkiksi saarekkeessa tehosteena.

Rigato-keittiön ilme on linjakas. Massiivitammisessa ovimallissa vedikkeettömyys tuodaan esille hienovaraisesti; oven jokainen puusäle toimii vetimenä. Ovimalli häivyttää laatikostoratkaisuista etulevyjen linjat ja tekee pinnasta yhtenäisen.

Rigato-konsepti ammentaa keskeiset aineksensa syvältä skandinaavisen muotoilun ja designin ytimestä. Suomalaisessa muotoilussa puu on aina ollut tärkeässä roolissa, ja Rigaton myötä puu ja luonnon tuntu tuodaan keittiöön asti.

– Keittiö on yhä yhtenäisempi osa asuntoa. Uusi Rigato-konsepti tuo keittiön ilmeeseen huonekalumaisuutta, jolloin kodin tilat yhdistyvät luontevasti, kertoo sisustusarkkitehti SIO ja A la Carte -keittiökalusteet valmistavan Novart Oy:n tuotepäällikkö Eeva Kokkonen.

Luonto yhdistyy urbaaniin suoraviivaisuuteen

Rigato-keittiössä kohtaavat urbaani tyyli ja luonnon arvostus. Konseptin ovimallin värivalikoiman ansiosta Rigato-keittiö sopii niin luonnollisia ja vaaleita sävyjä arvostavalle kuin trendikkään mustaa keittiötä kaipaavalle sisustajalle. Massiivitammisesta ovesta on saatavilla seuraavat sävyt: luonnonvärinen tammi, valkaistu tammi ja musta tammi.

Rigato-keittiön hienovaraisen vedikkeettömyyden rinnalle sopii erityisen hyvin A la Carten Profilo-konsepti, jossa vedikkeettömyys ratkaistaan vertikaali- ja horisontaaliprofiileilla. Alumiinin värisen profiilin rinnalle on tuotu uutuussävyinä musta ja usvan valkoinen. Profiili mahdollistaa vedikkeettömän keittiön mistä tahansa A la Carte -malliston ovesta. Keittiön ilmettä voidaan tehostaa entisestään profiiliin asennettavalla valaistuksella.

A la Carten Rigato- ja Profilo-konseptit ovat saatavilla Keittiömaailma-myymälöistä toukokuusta alkaen.

Lähde: https://www.epressi.com/tiedotteet/rakentaminen/a-la-carten-uusi-rigato-keittiokonsepti-tuo-keittioon-skandinaavista-ylellisyytta.html

Lue myös