Siirry pääsisältöön

Hotellin erikoisuudet ja palvelutasot

Huikaisevan kauniin Pielisen rannalla Pohjois-Karjalassa sijaitseva Bomba on ainutlaatuinen ja omaperäinen matkailukohde ympäri vuoden. Bomban uudestisyntynyt kylpylähotelli hellii jokaista aistia. Pielisen selkä avautuu silmien edessä heti vastaanottoon astuessa. Hotellihuoneessa voi vetää pehmeän kylpytakin päälle ja tassutella suoraan kylpylään tai vaikka hierontaan. Herkullinen aamiainen katetaan saman katon alla olevaan Trattoria-ravintolaan, ja tilavissa huoneissa viihtyy vaikka isommallakin porukalla. Bomballa todella tiedetään, ettei lomalla pidä pienimmänkään asian tuntua vaikealta. Haluaisimme saada Sinutkin vieraaksemme Nurmekseen.

Huonevaihtoehdot

Lomahuoneisto, Saunallinen lomahuoneisto, Standard, Superior -parvellinen huone, Junior Suite.

Hotellin tai lähialueen ravintolatarjonta

Hotellimme alueelta löytyy kaksi erilaista ravintolaa. Trattoria Pielinen -Trattoriassa pääset nauttimaan Italian keittiöiden makuja parhaimmillaan, aidoista raaka-aineista, rakkaudella sinulle valmistettuina. Pasta, risotto ja focaccia on Trattoriassa italialaiseen tapaan tuoretta ja taatusti maistuvaa. Kaikki viinimme tulevat Italiasta, ja ne ovat saatavissa myös laseittain. Ravintola Bomba – toimii karjalaisessa hirsirakennuksessa, Bomban talossa, joka jo itsessään on nähtävyys. Ravintola tarjoaa karjalaisia herkkuja sekä perinteisiin nojaten että nykyaikaisesti uudistettuna. Ravintolassa järjestetään erityyppisiä tapahtumia ympäri vuoden ja se soveltuu monenlaisten juhlien persoonalliseksi pitopaikaksi. Ruokailut ryhmille toteutamme tilauksesta myös ravintolan aukiolojen ulkopuolella.

Etäisyys keskustasta ja merkittävistä kohteista

Break Sokos Hotel Bomba sijaitsee 2,9km päässä Puu-Nurmeksen keskustasta. Bomban talolle matkaa hotellilta n. 400metriä.

Hotelliaamiainen

Kattava ja ravitseva Break- aamiainen sisältyy huonehintaan.

Hotellin nimikkodrinkki tai -ruoka-annos. Mikä tarina näihin kätkeytyy?

Bomballa vieraillessa kannattaa ehdottomasti osallistua Valamon viinipruuviin. Viinipruuvissa maistellaa Valamon luostarin marjaviinejä joille makuparit on loihtinut Keittiötoimenpäällikkömme Pasi Brilli. Maistelutilaisuuden aikana osallistujille kerrotaan tarinoita Bombalta sekä Valamon luostarista. Tulgua Terveh!

Jotain muuta?

Hotellimme palvelukokonaisuuteen kuuluu ylellinen Spa Bomba. Kylpylämme on rauhoittumisen, rentoutumisen ja luonnosta nauttimisen keidas Pielisen rannalla. Kylpylä henkii karjalaista mystiikkaa Kyly-, Sampo- ja Taivaankansi-saunoineen sekä elämyssuihkuineen ja monine yksityiskohtineen. Upeasti valaistulla, tyylikkäällä allasosastolla kylvetään kuuma-, kylmä- ja porealtaissa Pielistä ja sen takana aukeavaa vaaramaisemaa ihaillen. Lämmitetyssä ulkoporealtaassa pohjoiskarjalainen luonto avautuu suorastaan syliin – hetki, joka ei hevillä unohdu.

Osoite

Tuulentie 10, 75500 Nurmes, Suomi

Sähköposti

Puhelinnumero

010 7830 450

Break Sokos Hotel Bomba

Tuulentie 10, 75500 Nurmes, Suomi

Lue myös