d-md-none
Siirry pääsisältöön

Wroclawin parhaat hotellit

Varaa hotelli Wroclawiin

Yhdistimme voimamme Visit Polandin kanssa ja nyt esittelemme Wroclawin parhaat hotellit.

PURO Wroclaw

PURO Wroclawissa yhdistyy moderni design, ensiluokkainen mukavuus ja palvelu sekä suussa sulava gastronomia. Kaiken keskellä sijaitseva hotelli on vain kävelymatkan päässä Wroclawin kiinnostavimmista nähtävyyksistä ja parhaista ravintoloista.

Platinum Palace Boutique & SPA Hotel

Platinum Palacen tunnelmallinen spa-osasto.

Wroclawin kaupungin historiallisesta osasta löytyy Platinum Palace Boutique & SPA -hotelli. Viiden tähden hotelli sopii sekä loma- kuin liikematkailijoille. Viehättävien huoneiden lisäksi hotellista löytyy ravintola, baari, biljardihuone sekä spa ja wellness-alue.

AC Hotel Wroclaw by Marriott

AC Hotel Wroclaw sijaitsee historiallisessa rakennuksessa, joka on peräisin vuodelta 1875. Hotellin moderneissa huoneissa on oma sielunsa, joka näkyy tyylikkäässä sisustuksessa. 

Hemmottele itseäsi hotellin ravintolan herkuilla ja nauti olostasi maksuttomalla kuntosalilla, saunoissa ja sisäuima-altaassa. 

Hotel Monopol Wroclaw  

Hotel Monopol Wroclaw on 5 tähden hotelli Wroclawin sydämessä. Paikka, jossa taide kohtaa liike-elämän ja moderni sisustus sekoittuu Wroclawin kaupungin vanhimpaan hotellirakennukseen. Upea sisustus, tuoreet kukat, ammattitaitoinen ja ystävällinen henkilökunta, rentouttava kylpylä ja ihastuttava ravintola. Kaikki tämä tekee vierailusta unohtumattoman matkan ylellisyyden maailmaan.

Art Hotel

Art Hotellin Superior huone.

Art Hotel toimii kahdessa historiallisessa toisiinsa yhdistetyssä rakennuksessa. Hotellin tyylikkäässä sisustuksessa yhdistyvät renessanssityyli sekä uusgoottilainen tyyli. Hotellin ravintola-kahvilassa tarjoillaan joka aamu monipuolinen buffetaamiainen ja lisäksi tarjolla on puolalaisia ja italialaisia ruokia. Hotelli tukee Wroclawin taiteilijoita ja sisätilat on koristeltu näiden taiteilijoiden teoksilla.

The Granary – La Suite Hotel 

The Granary Hotel takaa vieraalle ylellisen hotellikokemuksen, joka on aivan omalla tasollaan. Tämä ainutlaatuinen 1500-luvun rakennus, joka sijaitsee aivan kaupungin sydämessä, on kunnostettu ja muutettu boutique-hotelliksi, joka tarjoaa 46 eksklusiivista sviittiä ja huoneistoa.

SkyTower Apartments

Loma- tai työmatka saa uuden ulottuvuuden Wroclawissa, kun yövyt korkeuksissa olevassa luksushuoneistossa. Huoneista on upeat näkymät kaupunkiin ja rentoutuminen on taattua kun aikaa voi viettää korkealla pilvissä omassa rauhassa.

The Bridge Wroclaw – MGallery  

The Bridge -hotellin aula. Kuva: Shutterstock.

The Bridge -hotelli sijaitsee aivan historiallisen Ostrów Tumskin keskustassa ja tarjoaa ainutlaatuisen hotellikokemuksen yhdistäen historian, taiteen ja designin. Hotellissa on myös ravintola, spa ja erinomaiset kokoustilat.

Hotel Mercure Wroclaw Centrum

Mercure Wroclaw Centrum on ihanteellinen hotelli turisti- ja liikekäyttöön. Hotelli sijaitsee erinomaisella paikalla aivan kaupungin keskustassa, lähellä rautatie- ja linja-autoasemia. Lähellä ovat myös historiallinen kauppatori ja kaupungin kulttuurinähtävyydet kuten teatterit ja oopperat.

Palac Łomnica  

Palac Łomnican alue ylhäältä kuvattuna. Kuva: Shutterstock.

Kaipaatko hiljaisuutta, syvää lepoa ja ainutlaatuista tunnelmaa luonnon keskellä? Palac Łomnica on maaginen maailma, jossa on kaksi kartanoa, vehreä puisto ja maatila täynnä elämää. Tämä intiimi hotelli sisältää kaksi tunnelmallista ravintolaa ja kiehtovan museon.

Varaa hotelli Wroclawiin

Oletko matkustamassa Wroclawiin?

Katso myös Wroclawin parhaat ravintolat

Katso myös Wroclawin parhaat nähtävyydet

Lue myös