d-md-none
Siirry pääsisältöön

Uusi muoviton monitoimipussi mullistaa säilytyksen ja ruoanvalmistuksen

Stasher on ensimmäinen ja ainoa itsestään sulkeutuva, ilmatiivis ja muoviton pussi maailmassa. Sen missio on eliminoida kertakäyttöiset muovipussit ja säilytysrasiat ja tarjota pitkäikäinen säilytysvaihtoehto kuluttajille. Stasher mullistaa ruoan säilyttämisen ja valmistamisen: kätevän pussin voi laittaa suoraan pakastimesta liedelle, uuniin, mikroon, kiehuvaan veteen ja vielä astianpesukoneeseen!

Monitoimipussi ensiluokkaisesta platinasilikonista

Stasherit on valmistettu puhtaasta elintarviketasoisesta platinasilikonista, joka on valmistettu luonnonvaroista – pääosin hiekasta. Stasher onkin 100% muoviton ja BPA-vapaa eikä siinä ole käytetty täyteaineita.

Ilma- ja vesitiiviytensä ansiosta Stasher-pussia voi hyödyntää keittiön ulkopuolella vaikkapa veneessä tai rannalla kännykän säilytyspussina. Puhdistus hoituu vaivattomasti käsin tai astianpesukoneessa. Tällä hetkellä Stasher -pusseja on saatavana neljää eri kokoa.

Taustalla luonnonsuojelutyö ja tiedostava kuluttaminen

Stasher on 1% for the Planet -yhteisön jäsen. Se tarkoittaa, että 1% kaikesta myynnistä menee meriä suojelevien, voittoa tavoittelemattomien ympäristöjärjestöjen tukemiseen. Stasher-pussia käyttämällä olet mukana edistämässä kertakäyttömuoveista vapaata tulevaisuutta.

Stasher-pusseja voit ostaa: www.verkkokauppa.com
Lisätietoja maahantuojalta: Idelux Oy, puh. 075 328 5240

Lue myös