d-md-none
Siirry pääsisältöön

Toptasten joulukuun Top 10 reseptit!

1. Possutaskut

Nämä ‘’Pig in a blanket’’ – possutaskut sopivat niin aamupalapöytään kuin juhlissa tarjoiltaviksikin. Reseptiin kuuluu vain neljä ainesosaa eikä montaa työvaihetta, joten jokainen kotikokki osaa tehdä tämän herkun.

possutasku

2. Tonttujen paras jouluherkku

Nappaa tästä hienostunut kylmä mätialkupala illalliselle. Tarjoiluvinkki: tarjoa keitettyjen perunoiden, paahdetun ruisleivän ja salaatin kanssa.

jouluherkku

3. Chorizo tacot

Nyt on tacoille löytynyt uusi täytevaihtoehto perinteisten kanan ja jauhelihan rinnalle – nimittäin chorizo! Tästä pläjäyksestä ei makua puutu, kun mukaan pääsee mm. korianteria, limeä, valkosipulia ja fetaa.

chorizo tacot

4. Delikaurapiirakka

Ruokaisaan kasvispiirakkaan tulee Delikauraa, tomaattia, parsakaalia, tietenkin juustoa ja korianteria. Tässä reseptissä käytettiin Delikaura savu – bbq – marinoitua versiota, joka toi vahvan savun ja bbq maut piirakkaan.

delikaurapiirakka

5. Blinit

Miten saada blineihin hyvän maun ja kuohkean rakenteen? Tästä blinireseptistä tulee noin 10-15 kpl blinejä.

blini

6. Tryffelipasta

Tryffelipasta, jossa todellakin maistuu tryffeli! Tryffeliä tulee kolmessa eri muodossa: mustatryffeli oliiviöljynä, valkotryffelipastana ja herkkutattitryffelitahnana.

tryffelipasta

7. Tiramisu lasissa

Italialainen jälkiruoka tiramisussa maistuu mantelikeksit, kahvi ja täyteläinen mascarponejuusto. Tässä reseptissä tiramisu valmistetaan nyt helposti lasiin.

tiramisu

8. Dry Martini

Dry Martini nyt alkoholittomana! Ohje on näinkin yksinkertainen: Sekoita jään kera, kaada lasiin ilman jäätä ja koristele oliivilla tai sitruunan kuorella.

Dry Martini

9. Lyre’s Amaretti Sour

Pysyykö shaker käsissäsi? Jos ei kaapistasi löydy shakeriä, voit käyttää mitä tahansa lasipurkkia. Tämäkin drinkki tehdään alkoholittomana.

amaretti sour

10. Negroni

Tämä punainen, alkoholiton cocktail koristellaan appelsiinin viipaleella.

negroni

+ tarjoiluehdotus

Juustoplatter

Juustoja, jonka lisäksi luumun ja taatelin maukuisia Miller’s keksejä + jouluhillo Mrs Bridges & viikunahillo Mrs Bridges. Tuotteet löytyy osoitteesta: www.buonoegustoso.fi

+ tarjoiluehdotus

champagne

Alexandre Bonnet Perle Rosée Champagne Brut (37.98e)

Arvostettu samppanja on mitä elegantein juoma erityisiin hetkiin ja loppuvuodesta vaaleaan lahjapakkaukseen sonnustautunut pullo on myös hieno tuliainen juhliin!

Lue tuotteesta lisää artikkelista.

Lue myös