Siirry pääsisältöön

Buono e Gustoso vie sinut makumatkalle Trevijano tuotteiden avulla

Risotto:

Kaada pannulle 4–5 teelusikallista oliiviöljyä. Lisää riisi ja vihannekset, paista kunnes ovat pehmeitä. Lisää vettä ja sekoita noin 20–25 minuutin ajan. Riisin tulee olla kermaista, mutta al denteä. Käännä levy pois päältä ja lisää hieman voita (noin 25 g) ja parmesaanijuustoraastetta oman maun mukaan. 

risotto

Couscous:

Kuumenna 4 dl vettä öljyn tai voin kera ja mausta suolalla. Kun seos alkaa kiehua, käännä liesi pois päältä ja lisää kasviskuskus nesteeseen. Anna vetäytyä kannen alla 5 minuuttia ja erottele kuskussuurimot haarukalla ennen tarjoilua.

couscous

Paella:

Kaada pannulle 4–5 teelusikallista oliiviöljyä ja lisää ainekset. Sekoita n.1 min verran. Lisää 750 ml kuumaa vettä ja teelusikallinen suolaa (tai oman maun mukaan). Anna paellan muhia pannulla 20 min (ensimmäiset 5min kovalla vastuksella, sitten keskilämmöllä). Lopuksi ota pois liedeltä ja anna hautua vielä 5 min ennen tarjoilua.

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

Tuotteet pääset nappaamaan Buono e Gustoson verkkokaupasta: www.buonoegustoso.fi

Buono e Gustoson valikoimaa on rakennettu pieteetillä jo useamman vuoden ajan. Näiden herkkujen tuottajat suhtautuvat ruokaan samalla rakkaudella kuin perheyrittäjät Taru ja Christian From itse.

– Valikoimassamme olevien tuotteiden valmistamisessa on nähty vaivaa. Parhaat lähialueen raaka-aineet, käsityötaito ja huolellisuus valmistuksen aikana ovat laadun takana. Kun vaivaa on nähty jo ketjun alkupäässä, kotikokki pääsee yllättävänkin helpolla ja herkullinen ruoka valmistuu nopeasti, toteaa Christian From. KOKEILE SIIS SINÄKIN!

Lue myös Buono e Gustoson artikkeli täältä.

Instagram: @buonoegustoso

Facebook: @buonoegustoso

Lue myös