Siirry pääsisältöön

Buono e Gustoso – hyvää ja maukasta – korona avasi oven herkkuverkkokaupalle

Uuden verkkokaupan suunnittelu pääsi vauhtiin, kun Ceesta koki keväällä koronan tuoman mullistuksen. Samaan aikaan ihmiset löysivät nykyisestä verkkokaupasta ja myymälästä Ceestan herkulliset elintarvikkeet. 

– Yhä useampi haluaa syödä kotonaan hyvin. Nyt kun siihen on enemmän aikaa, siihen myös satsataan, kertoo Taru From Ceestasta. 

Kasvanut kysyntä sai Fromin perheen tarttumaan toimeen, ja pitkään mielessä olleesta ajatuksesta tuli viimein totta. Taru From valottaa asiaa:  

– Kyse on myös kansainvälistymisaskeleesta kohti Euroopan markkinoita. Logistiikkamme toimii, joten avasimme buonoegustoso.fi-verkkokaupan ohella myös buonoegustoso.se-kaupan Ruotsia ja buonoegustoso.com-kaupan muita Euroopan markkinoita varten. 

Tarjolla vain parasta 

Buono e Gustoson valikoimaa on rakennettu pieteetillä jo useamman vuoden ajan. Laajan valikoiman keskeisin osa ovat persoonalliset käsintehdyt pastat ja laadukkaiden tuottajien extraneitsytoliiviöljyt. Näiden herkkujen tuottajat suhtautuvat ruokaan samalla rakkaudella kuin me itse. Kokonaisuudessaan verkkokaupan valikoima on suorastaan häkellyttävän laaja. 

– Olemme etsineet, maistaneet ja valinneet tuotteita jo yli 50 valmistajalta, joiden kanssa meitä yhdistää rakkaus hyvään ruokaan. Valikoimassamme on vain sellaista tuotteita, joita haluamme itsekin nauttia perheen kesken tai ystävien kanssa, kertoo toimitusjohtaja Christian From

– Maku on aina tärkein kriteeri, koska olemme ensisijaisesti herkkukauppa. Tuotteiden tulee olla valmistettu puhtaista raaka-aineista. Sen lisäksi pakkaus ja visuaalisuus ovat tänä päivänä erityisesti verkkokaupassa tärkeitä. 

Nautinnollisiin ruoka- ja juomahetkiin 

– Valikoimassamme olevien tuotteiden valmistamisessa on nähty vaivaa. Parhaat lähialueen raaka-aineet, käsityötaito ja huolellisuus valmistuksen aikana ovat laadun takana. Kun vaivaa on nähty jo ketjun alkupäässä, kotikokki pääsee yllättävänkin helpolla ja herkullinen ruoka valmistuu nopeasti, toteaa Christian From. 

Buono e Gustoso on Ceestalle uusi ja tärkeä askel, mutta polku jota pitkin yhtiö on kulkenut ja kasvanut, on pysynyt koko ajan samana, vahvistavat Taru ja Christian: 

– Hyvistä ruokahetkistä nauttiminen on alusta lähtien ollut se asia, jota haluamme edistää – se on missiomme. Kun syödä täytyy kuitenkin joka päivä, niin miksei saman tien söisi hyvin. 

Löydät uuden verkkokaupan osoitteesta: www.buonoegustoso.fi

Pääkuva: JyriLaitinen.fi Studio | Kuvassa koko Fromin perhe vasemmalta oikealle: Lisa, Taru, Christian ja Laura From.

Lue myös