Siirry pääsisältöön

Toptaste testasi Zensa sarjan viinejä – voittajaviini onnistui ylittämään kaikki odotukset

Raadin voittaja: Zensa Primitivo Organico

Kun saimme laatikollisen Zensan luomuviinejä testattavaksi raadin odotukset olivat korkealla. Keskustelu kävi tiuhaan, mutta lopulta eniten ihailua herätti Zensa Primitivo Organico, joka valikoituikin raadinvoittajaksi.

Primitivo oli mausteinen ja lämmin. Luomuviinin pehmeä suklaisuus teki kokonaisuudesta täyteläisen. Viini ylitti kaikki odotukset ja nimi painettiinkin tarkasti mieleen, jotta sitä osattaisiin ostaa myös tulevaisuudessa. Raati oli yksimielisiä siitä, että viini sopisi ehdottomasti mureaksi paistetun pippuripihvin kanssa tai rustiikkisen pizzan seuraksi. 

Kokeile myös näistä Zensa tuoteperheen viinejä:

Zensa Pinot Grigio Organico

Viini oli raadin mielestä hieman makea, mutta maku oli vahvahko. Sitruksisuus tuli hyvin esiin. Viini sopii ehdottomasti jonkun tuhdimman ruuan kanssa.

Zensa Fiano Organico

Eksoottisten hedelmien maku tuli loistavasti esiin. Täydellinen seurusteluun tai pastan viereen. 

Zensa Rosé Organico

Helposti lähestyttävä ja kevyt. Juuri sopivan makea. Viini toi raadin mielestä mieleen kesän ja matkamuistot. Sopii tarjoiltavaksi kesäisten salaattien kanssa. 

Zensa Nero d’Avola Organico

Viini oli täyteläinen ja helposti lähestyttävä. Sopii tarjoiltavaksi tulisten ruokien kanssa. 

Zensa Nero di Troia Organico

Ihanan mausteinen, viinin pehmeys tulee loistavasti esiin matkan varrella. Viiniksi juhliin tai pizzan kanssa tarjoiltavaksi. 

Lue lisää viineistä osoitteesta www.viinilinna.fi.

Käy kurkkaamassa rustiikkisen pizzan resepti täältä.

Lue myös