Siirry pääsisältöön

Madison Gastro & Wine aloittaa lounaan kotiinkuljetuksen

Ravintola Madisonin yrittäjät Katja Arpré ja Petri Hämäläinen tarttuivat nopeasti asiakkaiden muuttuneeseen tarpeeseen syödä maukasta lounasta kotona. He muuttivat ajatuksen kotiin toimitettavasta lounaasta nopeasti todeksi: ensimmäiset kotiinkuljetukset on toteutettu 17.3.2020 ja vastaanotto asiakkaiden keskuudessa on ollut positiivinen.

Madisonin kotiinkuljetuksen toimitusalue on 8 km säteellä Espoon Tapiolasta. Lounasvaihtoehdot vaihtelevat päivittäin ja voit tutustua viikon lounasvaihtoehtoihin tästä. Valikoimassa on joka päivä kaksi lämmintä ruokaa ja keitto. Lisäksi lounaan hintaan kuuluu sivusalaatti ja leipä. Ruoat toimittaa perille itse toinen yrittäjistä tai ravintolan työntekijät, Hanna tai Seif.

Muistathan, että kotiin kuljetettu ruoka maistuu myös illalla. Ruokaa voit tilata kerralla vaikka koko perheelle! ”Saman päivän toimitus onnistuu helposti 1-50 henkilölle. Seuraavalle päivälle voidaan ottaa tilauksia vastaan jopa 300. Toimintaamme kuuluu normaalistikin catering, joten olemme tottuneita suurten väkimäärien ruokkimisessa”, Katja kertoo.

Jos tilaat kolmen päivän ruoat ennakkoon, voi tilauksesi koostua esimerkiksi kahdesta eri lämpimästä ruoasta ja keitosta. Tiedustele ruokien saatavuutta tilausta tehdessäsi.

Miten tilaus tehdään?

Saman päivän tilaukset on tehtävä klo 10 mennessä. Ruokatoimitukset pyritään tekemään kello 11-14 välillä riippuen tilausten määrästä ja reitistä. Tilatessa saat arvion toimituksen ajankohdasta.

Paljonko kotiin kuljetettu ruoka maksaa?

  • Kotiinkuljetus maksaa 2,5 €/km. Ilmainen kuljetus yli 30 € tilauksiin.
  • Keittolounas 9 € per henkilö, sisältäen päivän keiton, salaattia ja leipää.
  • Lämmin ruoka 10,50 € per henkilö, sisältäen lämpimän ruoan, salaattia ja leipää.

Maksutapoina kotiinkuljetuksen yhteydessä käy pankkikortti, käteinen, lounasseteli, Eazybreak ja ePassi.

”Haluamme olla avuksi ja tarjota monipuolista ja maistuvaa ruokaa näinä haastavina aikoina. Kohderyhmäämme ovat etätöissä kotona olevat lapsiperheet sekä vanhukset, jotka kuuluvat esimerkiksi ikänsä puolesta riskiryhmään. Lisäksi ravintolamme palvelee normaalisti aukioloaikojen puitteissa,” Katja kertoo.

Tutustu tästä tarkemmin Madison Gastro & Wineen!

Lue myös