Siirry pääsisältöön

Loistava hotelli vanhassa kaupungissa: Pullman Riga Old Town

Viimeksi kerroimme juttusarjassamme upeista Riian ravintoloista. Seuraavaksi esittelemme edellisen reissumme majoitusvalinnan, nimittäin Pullman Riga Old Town -hotellin. Hotelli sijaitsee aivan vanhan kaupungin sydämessä, ja on täydellinen valinta sinulle, joka haluat helposti liikkua kaupungin ja hotellin välillä.

Baltialais-skandinaavinen sisustus

Tapasimme saapuessamme hotellijohtajan, joka kertoi meille hieman Pullmanista. He tarjoavat viiden tähden boutique-asumista kohtuuhintaan. Ensimmäinen asia, jonka huomasimme heti saapuessamme, oli uskomattoman hieno sisustus. Törmäsimme matkallamme useaan kertaan samantyyppiseen sisustukseen, ja itse annoin sille tyylille leikkimielisesti nimityksen baltialais-skandinaavinen sisustus. Tarkoitan sillä selkeitä linjoja upeilla yksityiskohdilla.

Prinsessa Ruususen sänky

Jos joku kysyisi minulta, mikä oli paras asia tässä hotellissa, niin minun olisi pakko vastata: sänky! Tämä oli varmaan paras sänky missä olen ikinä nukkunut. Lisäksi, en ole ennen törmännyt hotelliin, jossa on kaksi tyynyvaihtoehtoa, joista toinen on muotoutuva tyyny. Lisäksi kaikki huoneet ovatt äänieristettyjä ja ilmastointi on täydellisen hiljainen. Täällä nukkuu prinsessa Ruususen unet.

Vapaa-ajanvietteenä spa, kattoterassi ja upea viinibaari

Kuntosali löytyy tietysti myös hotellista, mutta siellä emme ehtineet käydä. Kurkkasin pikaisesti kuitenkin kuntosalin puolelle, ja voin kertoa, että laitteet olivat uusinta uutta ja hygieniasta pidettiin hyvää huolta. Spa oli hyvin simppeli, ja allas oli hyvin erikoisen mallinen. Sen tarkoitus oli selkeästi olla vilvoittelualas saunan jälkeen, eikä kunto-uintia varten. Saunassa ei saanut heittää löylyä, mikä on yleinen käytäntö hotelleissa pitkin Latviaa. Heidän sähkökytkentänsä ei ole vesitiivis, joten vaikka mielesi tekisi salakuljettaa löylyvettä saunaan – älä tee sitä. Saatat aiheuttaa oikosulun!

Saunan jälkeen voi mennä vaikka nauttimaan kauniista kesä-illasta tai aamusta ulos kattoterassille, tai miksipä ei suunnata alas aulabaariin, josta löytyy todella kovan luokan viinivalikoima.

Viiden tähden aamiainen

Ja sitten suomalaisille tärkeimpään asiaan: aamiaiseen. Tämä saa täydet pisteet. Todella laaja ja laadukas valikoima, ja lisäksi paikalla oli kokki, joka valmisti munakkaita ja munia oman mieltymyksen mukaan. Täydellistä.

Pullmanin hotelli saa täten ehdottomasti Toptaste-suosituksen!

Kuvat: Elina Engberg

Lue myös