d-md-none
Siirry pääsisältöön

Koe syksyn värit merikulttuurisella Ahvenanmaalla – legendaarinen Hotel Pommern kiintopisteenäsi

Lähiloma Ahvenanmaalla voi olla monta asiaa, ja mikä parasta – Ålandhotels voi räätälöidä jokaiselle matkalaiselle juuri omanlaisen miniloman tämän haluamista palasista, matkustit sitten ystävien tai perheen kanssa.

Matkalla läntiselle saariryhmällemme Ahvenanmaalle kannattaa ottaa kaikki ilo irti ja nauttia jo menomatkalla laivamatkan tarjoamasta ostostarjonnasta sekä viihteestä – ja ihailla saaristoa, joka sitoo yhteen mantereen ja Ahvenanmaan, joka vakuuttaa jokaisen kävijänsä saaristolaistunnelmallaan. Syksy tarjoaa erityisen tunnelman saaristoryhmässä lomailevalle.

”Syksy tarjoaa erityisen tunnelman saaristoryhmässä lomailevalle.”

Hotelli keskellä kaikkea

Perillä Maarianhaminassa kävelyreitti laivasatamasta Hotelli Pommerniin vie syksyn väreihin pukeutunutta puistokatua pitkin. Ålandhotelsin joutsenmerkitty hotelli sijaitsee kaupungin sydämessä ja on täydellinen kiintopiste pientä minilomaa varten, sillä kaikki ostospaikat, kylpylä, ravintolat ja kulttuurikokemukset ovat kivenheiton päässä. 

Maarianhaminassa on helppo nauttia kulttuurista, sillä kaikki kaupungin museot sijaitsevat lähellä toisiaan. Ahvenanmaan museo ja Ahvenanmaan merenkulkumuseo sekä tietenkin hotelli Pommernin kaima, museolaiva Pommern, ovat Ahvenanmaalla vierailevalle mielenkiintoisia kohteita ja tarjoavat tarinoita merenkäynnin eri aikakausilta.

Ravintola Kvarter5.

Hotelli Pommernista löytyy yksi kaupungin herkullisimmista ravintoloista – suosittu Kvarter5 tarjoaa paikallisia ja sesonkipainotteisia makuja. Kulttuuritäyteisen päivän jälkeen miniloman piste i:n päällä on rentouttava alkuillan aperitiivi lobbybaarissa ennen uppoutumista ahvenanmaalaisiin makuihin ravintolassa. Pommern on moderni hotelli, joka samalla tarjoaa kotoisan ja mannermaista tunnelmaa – kuten Ahvenanmaa muutenkin. 

Teksti: Daniela Holm

Lue myös Kvarter5 -ravintolaesittely sekä Pommern -hotelliesittely

Lue myös