Siirry pääsisältöön

Haikko vie kepeästi kohti kesää

Haikon kartanomiljöö tarjoaa upeat puitteet ja suussa sulavat herkut pääsiäiseen ja vapun viettoon – puhumattakaan kesästä.

Haikon kartanon maisema hurmaa kevätauringossa kenet tahansa. – Kartanon ikkunoista ja terassilta avautuu eittämättä Suomen kaunein maisema kartanopuistoon ja merelle, ravintolatoimenjohtaja Riitta Vesterinen kertoo.

Ei siis ihme, että Haikon sunnuntaibrunssit vetävät väkeä ympäri vuoden. – Sunnuntaibrunssille tullaan viipyilemään hyvässä seurassa herkkujen ääreen. Juhlapyhien, kuten pääsiäisen aikaan, brunssipöytä on katettu juhlan teemaan.  

Vappuaattona voi puolestaan vaihtaa vapaalle meren rannalla Villa Haikossa. – Vappuaattona voi heittää kannat kattoon aikuisten kuplivissa vappubileissä, jossa vieraita viihdyttää Tessa Virta Orkesteri. Vappupäivänä katamme kartanon puolelle perinteisen vappulounaan. 

Parasta läpi kesän

Kesällä Haikossa voi ruokailla myös aurinkoisella kartanoterassilla ja ihailla kaunista maisemaa. – Terassilla tapahtuu läpi kesän: grilli on kuumana perjantai-iltaisin ja lauantaisin vieraita viihdyttää jazztrio.

Kesäkausi käynnistyy 7.6. Villa Haikon ”Nordic Fish & Wine” –tapahtumalla, jossa pääsee maistelemaan pohjoismaisen keittiön parhaita antimia ja viinejä. – Sukellamme pohjoismaisen keittiömestarin opastamana tänä vuonna eritoten islantilaisen keittiön saloihin, Vesterinen lupaa.

Katso tästä myös Haikon Kartanon ravintolan esittely.

Lue myös