d-md-none
Siirry pääsisältöön

Break Sokos Hotel Bomba, Nurmes – ylellinen kylpylähotelli Pielisen rannalla

Break Sokos Hotel Bomba on nykykarjalaista luksusta tarjoava kylpylähotelli Pohjois-Karjalassa, perinteikkään karjalaiskylän vierellä. Karjalaiskylä tsasounineen ja kesätoreineen on kiva retkikohde.

Alueelta löytyvä Bomban talo henkii karjalaista rakennusarkkitehtuuria jokaista hirttään myöten. Talolta löytyy niin alueen kulttuurista kertova näyttely kuin käsityöläisputiikkeja ja ravintola. Loma-aikoina voit osallistua Bomban talon karjalanpiirakkapajoihin ja Valamon viinien viinipruuviin. 

Break Sokos Hotel Bomban ulko-allas kesällä.

Spa Bomba – ylellinen kylpylä Pielisen rannalla

Spa Bomba on rauhoittumisen, rentoutumisen ja luonnosta nauttimisen keidas Pielisen rantamaisemassa. Kylpylä henkii kalevalaista mystiikkaa elämysaltaineen ja saunamaailmoineen. Hetki ulkoporealtaalla pohjoiskarjalaista luontomaisemaa ihaillen on unohtumaton kokemus. Kylpylässä on kolme saunaa ja seitsemän allasta. 

Majoittuminen ja ruokailut Bomballa

Break Sokos Hotel Bomballa on niin perhehuoneita, juniorsviittejä kuin kahden hengen huoneita.  Karjalaiskylän keväällä 2023 uusituissa viihtyisissä hirsihuoneistoissa majoitutaan perinteikkään kylän keskellä. Myös huoneistot varataan Sokos Hotellien varauskanavien kautta.

Break Sokos Hotel Bomban tyylikäs hotellihuone.

Hotellin ravintola Trattoria Pielinen tarjoilee italialaisia makuja viihtyisässä miljöössä. Bomban talolla voi nauttia niin lounasta kuin paikallisista mauista koostuvaa a la carte -illallista (alkaen 6/2023). Hotellin pihapiirissä ja lähialueilla on runsaasti nuotipaikkoja eväshetkiin, hotellilta voi ostaa retkieväitä mukaan. 

Välimatkat Bombalta

Hotellilta Puu-Nurmeksen keskustaan noin 3 km, Bomban talolle 400 m. 

Kolille 76 km, Joensuuhun 127 km, Jyväskylään 274 km, Ouluun 296 km ja Helsinkiin 510 km. 

Julkisilla: Lentäen tai bussilla Joensuuhun. Joensuusta kiskobussilla tai vuokra-autolla Nurmekseen.

Katso myös Break Sokos Hotel Bomba hotelliesittely

Lue myös