d-md-none
Siirry pääsisältöön

Millainen ravintola on?

Sijainti ja ilmapiiri: Winkks Beach Club sijaitsee upealla hiekkarannalla, ja sen sijainti tarjoaa upeat merinäköalat. Ravintolan ilmapiiri on rento ja viihtyisä, mikä tekee siitä ihanteellisen paikan kauniista ympäristöstä nauttimiseen.

Ruokatarjonta: Winkks Beach Club tarjoaa monipuolisen ruokalistan, joka sisältää sekä kansainvälisiä herkkuja että paikallisia thaimaalaisia ruokia. Voit nauttia tuoreista merenelävistä, grillatuista herkuista, herkullisista salaateista ja paljon muusta. Ravintolan ruoat ovat laadukkaita ja tarjoavat herkullisia makuelämyksiä.

Juomatarjonta: Ravintolassa on hyvin varusteltu baari, josta voit tilata erilaisia juomia, kuten virvoitusjuomia, cocktaileja, viinejä ja paikallisia oluita. Baarin tarjoamat juomat täydentävät ruokailukokemusta ja antavat mahdollisuuden nauttia raikkaista juomista rantaklubin ilmapiirissä.

Viihde ja tapahtumat: Winkks Beach Clubissa järjestetään usein erilaisia viihdetapahtumia, kuten live-musiikkiesityksiä, DJ-iltoja ja teemabileitä. Tämä luo elävän ja viihdyttävän ilmapiirin, joka houkuttelee paikallisia asukkaita ja matkailijoita.

Mikä on ravintolanne keittiöfilosofia? Entä juomafilosofia?

Winkks Beach Clubin keittiöfilosofia pyrkii tarjoaa herkullista ruokaa, joka yhdistää kansainvälisiä makuja ja paikallisia thaimaalaisia ​​makuja.

Tuoreet ja laadukkaat raaka-aineet: Ravintola käyttää tuoreita paikallisia raaka-aineita, kuten mereneläviä, kalaa, lihaa, vihanneksia ja yrttejä, varmistaakseen laadukkaan ruoanvalmistuksen.

Monipuolinen ruokalista: Winkks Beach Club tarjoaa monipuolisen ruokalistan, joka sisältää erilaisia ​​ruokalajeja ja makuja. Se voi sisältää kansainvälisiä suosikkeja, kuten grillattua lihaa, mereneläviä ja pastaa, sekä paikallisia thaimaalaisia ​​ruokia, kuten pad thai, curryt ja tuoreet salaattiannokset.

Huomio erityisruokavalioihin: Ravintolassa on vaihtoehtoja erilaisia ​​ruokavalioita noudattaville vieraille, kuten kasvisruokia, gluteenittomia vaihtoehtoja tai erityisruokavalioita. Henkilökunta auttaa vieraita valitsemaan sopivia ruokia heidän tarpeisiinsa.

Winkks Beach Clubin juomafilosofia keskittyy tarjoamaan laajan valikoiman juomia, jotka täydentävät ruokailukokemusta. Tämä sisältää virvoitusjuomia, alkoholijuomia, cocktaileja, viinejä ja paikallisia oluita. Juomavalikoimassa on myös erikoisuuksia ja paikallisia juomia, jotka heijastavat alueen kulttuuria ja tarjoavat vieraille ainutlaatuisia makuja ja elämyksiä.

Aukioloajat

11-23

Osoite

Koh Samet, Phe, Mueang Rayong District, Rayong, Thaimaa

Puhelinnumero

+66 38 644 195

WINKKS BEACH CLUB Koh Samet

Koh Samet, Phe, Mueang Rayong District, Rayong, Thailand

Lue myös