Siirry pääsisältöön

VARAA PÖYTÄ

Millainen on ravintola Version?

Version on meidän näkemyksemme, eli meidän versiomme, Eaterystä ja cocktailbaarista sellaisena kuin sen pitäisi olla. Uskomme, että ruokailun tulee olla ennen kaikkea iloa; hyvää ruokaa ja hyviä hetkiä, inspiroituen Kalifornian runsaasta makumaailmasta tietenkin puuhiiligrillillä valmistettuna. Versionin lämminhenkinen sisustus, inspiroivat yksityiskohdat ja vehreä puutarhamainen sali lasikattoineen kutsuvat viihtymään ja nauttimaan rennosta ja kansainvälisestä tunnelmasta. Palvelemme myös ravintolan läheisyydessä toimivan Hotel U14:n asiakkaita.

Olemme auki aamuvarhaisesta iltamyöhään tarjoillen aamiaista, lounasta, illallista ja cocktaileja. Lauantaisin ja sunnuntaisin Versionissa tarjoillaan Slow Breakfast, eli aamiaista ilman aikataulua perheen ja ystävien kanssa aina iltapäivään klo 14 asti.

Version Drinkery, eli ravintolamme cocktailbaari tarjoilee huipputason cocktaileja. Viinilistaltamme löytyy laaja valikoima Kalifornian viinejä, huolellisesti valittuja naturalviinejä sekä eurooppalaisia klassikoita. ”Kunnioita klassikoita – hauskuutta unohtamatta” on baarimme motto.

Mikä on oma suosituksenne ruokalistalta?

Ravintolamme suosittelee keittiömestarin vaihtuvaa yllätysmenua joka on saatavilla myös kasvis- ja vegaanisena versiona. Menu muuttuu sesonkien mukaan ja tarjoaa värikkäitä annoksia koostuen omista tai pöytäseurueen kesken jaettavista alkuruoista sekä pää- ja jälkiruoasta. Menun kanssa suosittelemme tarkkaanharkittua, yhteensopivaa viinipakettia makuelämyksen täydentämiseksi.

Millainen tyyppi johtaa keittiötänne? Mikä on ravintolanne keittiöfilosofia? Entä juomafilosofia?

Keittiömestarimme on Samuel Cole, australialainen, rento ja iloinen kokki pitkällä kokemuksella ja loppuunhiotulla ruokatuotteella. Samuel on työskennellyt maailman arvostetuimmissa ravintoloissa Englannissa ja Australiassa. Samuel omaa modernin ja hauskan tavan lähestyä uusia ruokatuotteita ja tiimin johtamista. Hän inspiroi ja auttaa ravintolamme nuoria innokkaita kokkeja luomaan uusia annoksia ruokalistalle. Samuelille tärkeää on, että ravintola kehittyy jatkuvasti ja hän pitää huolta, että keittiötiimillä on hyvä tasapaino työelämän ja vapaa-ajan välillä.

Mikä on keittiömestarinne motto?

Live the life to the fullest.

Versionin erikoispäivät:

Isänpäivän Slow Breakfast: klo 8-14

Halloween special menu: 27.10.-31.10.2023

  • Slow Breakfast -aamiaisella tarjolla erilaisia Halloween herkkuja klo 8-14
  • Illallisella tarjolla special jälkkäri 27.10-31.10.2023 välisen ajan
  • Drinkeryssä tarjoillaan Halloweenista inspiraationsa saavaa kurpitsa cocktailia

Pikkujoulumenu: 1.11.-22.12.2023

Joululounas: 11.12.-22.12.2023

Joulubuffet: 24.12. & 25.12.2023

Uuden vuoden illallinen: 31.12.2023

”Olemme koko joulukauden auki.”

VARAA PÖYTÄ

Aukioloajat

Aamupala:

Maanantai – perjantai 7-10 | Lauantai – sunnuntai 8-14

 

Lounas:

Maanantai – perjantai 11.30-14

 

Illallinen & baari:

Maanantai – lauantai 17-23

Osoite

Unioninkatu 14, 00130 Helsinki

 

Sähköposti

Puhelinnumero

+358 29 314 1411

VERSION

Unioninkatu 14, 00130 Helsinki, Finland

Lue myös