d-md-none
Siirry pääsisältöön

Kuvaile ravintolaanne:
Tervetuloa Vanhan Viilatehtaan ja Kuninkaan Kartanon maille! Sijaintimme Vantaankosken luonnon syleilyssä, kulttuurihistorian keskellä, on iso osa identiteettiämme. Vieraillemme se näkyy, maistuu ja tuntuu: tarjoamme elämyksiä, jotka syntyvät tunnelmallisten juhlatilojen, laadukkaiden ravintolapalvelujen, ohjelman ja ympäröivän luonnon yhdistelmästä. Sijaitsemme historiallisen Kuninkaantien varrella, joka aikoinaan halkoi koko Etelä-Suomen Turusta Viipuriin ja samoilla paikoilla Vantaakosken rannalla sijaitsi myös kievareita keskiajalta lähtien. Vantaankoski tunnetaan nykyisin myös kalastajien keskuudessa ja koskialueella pyydetään aktiivisesti nousu- sekä istukaslohta. Kosken partaalla sijaitsevan Viilatehtaan rouhea tehdasmiljöö tarjoaa tilat 120 henkilön istuvalle illalliselle ja tiloissa voi juhlia jopa 300 henkilöä seisovana tilaisuutena. Viilatehtaalla on myös useita tunnelmallisia tiloja pienemmille ryhmille ja yläkerran saunaosasto tarjoaa mahdollisuuden rentoutua kosken kuohuja katsellen. Kokonaisuuteen kuuluu myös vieressä sijaitseva Kuninkaan Kartano, jonka tilat ovat remontoitu vanhaa kunnioittaen. Kuninkaan Kartanon idylliset tilat tarjoavat monipuolisia ja uniikkeja tiloja, niin kokouksiin, tykypäiviin kuin iltajuhliinkin.

Mikä on oma suosituksenne ruokalistalta, miksi
Syksyn hämärtyviin iltoihin sopii mainiosti tunnelmallinen takkaillallinen, jossa kokki kirjaimellisesti tekee upean syksyn sadosta valmistetun menun suoraan Vanhan Viilatehtaan avotakasta. Asiakkaat pääsevät seuraamaan ruoanvalmistusta aitiopaikalta. ALKURUOKA Mausteista kurpitsakeittoa, rosmariinivaahtoa ja paahdettuja kurpitsansiemeniä (L, G saatavana vegaanisena) PÄÄRUOKAVAIHTOEHDOT Loimutettua nieriää, paahdettuja juureksia ja perunaa, rapubeurre blanc (L,G) TAI Pariloitu flank steak, paahdettuja juureksia ja tummaa piparjuurikastiketta (L,G) JÄLKIRUOKA Bourbon vaniljajäätelöä, mantelikeksiä ja liekitettyjä hedelmiä (L) Kurkkaa täältä tunnelmia: https://kuninkaanlohet.com/yritystilaisuudet/takkaillallinen/

Keittiömestarin nimi? Millainen tyyppi johtaa keittiötänne? Mikä on ravintolanne keittiöfilosofia? Entä juomafilosofia
Keittiötiimiämme johtaa ravintola-alan konkari Paula Lindström. Paula on vuosien varrella marinoitu useissa pääkaupunkiseudun a la carte -ravintoloiden keittiöissä ja vankalla kokemuksellaan johtaa ja sparraa keittiömme tiimiä. – Kotimaiset raaka-aineet ja selvät sesongit ovat ruokalistamme ydin, kertoo keittiöpäällikkö Paula Lindström. Esimerkiksi sienet ja joulunaikaan mausteena käytettävät katajanmarjat keräämme itse Etelä-Suomen metsistä.

Aukioloajat

Olemme tilausravintola ja avoinna tilauksesta klo 07.00 – 02.00 välillä. Vuoden aikana järjestämme muutamia yleisiä tapahtumia, kesälounasta ja joulun aikaan herkullisen joululounaan.

Osoite

Kuninkaantie 28, 01740 Vantaa

Sähköposti

Puhelinnumero

+ 358 9 253 253 00

Tapahtumaravintola Kuninkaan Lohet

Kuninkaantie 28, 01740 Vantaa, Suomi

Lue myös