d-md-none
Siirry pääsisältöön

Millainen ravintola on?

Ravintolamme sai alkunsa 2016, jolloin se perustettiin palvelemaan ensisijaisesti igluasiakkaidemme tarpeita. Pian ravintola saavutti kuitenkin vakaan aseman Levin ravintolatarjonnassa ja nykyään asiakaskuntamme koostuu koko Levin ja lähialueiden asiakkaista. Ravintolan nimi ”Utsu” juontaa juurensa uniikista sijainnista Utsuvaaran laella.

Meillä pääset päiväsaikaan nauttimaan lounaan henkeäsalpaavien maisemien äärellä ja illalla revontulet ja tähdet antavat lisämaustetta illalliselle.

Mikä on oma suosituksenne ruokalistalta?

Ehdottomasti alkuruokana tarjoiltava Inarin siika juurisellerin ja savustetun kermaviilin kera. Tämä annos kuvaa hyvin ruokatuotteemme linjaa.

Millainen tyyppi johtaa keittiötänne? Mikä on ravintolanne keittiöfilosofia?

Jussi Piiroinen on ammattitaitoinen, innovatiivinen ja erikoisella huumorilla varustettu keittiömestarimme. Keittiöfilosofiamme perustuu laadukkaiden raaka-aineiden ja sesongin tuotteiden ympärille. Ruokamme on vahvasti skandinaavisvaikutteista. Valmistamme ruoan alusta asti itse, käyttäen sekä nykypäiväisiä että klassisia ruoanvalmistustekniikoita. Käytämme mahdollisimman paljon pohjoisen tuottajilta ja luonnosta villinä löytyviä raaka-aineita. Ruokafilosofian kannalta avainasioitamme ovat loistavat raaka-aineet sekä motivoitunut ja ammatillisesti osaava henkilökunta tuotteemme takana.

Juomatuotteemme on valikoitu tukemaan ruokatuotettamme. Laadukas viinilistamme räätälöidään sesongittain vaihtuvan menun mukaan, painottuen vanhan maailman viineihin. Palvelu salissa on ammattitaitoista ja sujuvaa, mutta jokainen työntekijä saa kuitenkin olla oma persoonansa. Haluamme tuoda alueelle tasokkaan ravintolaelämyksen upealla miljööllä kaikkien saataville.

Mikä on keittiömestarinne motto?

Sä oot just niin hyvä kun sun päivän viimeinen annos.

Aukioloajat

22.4.2023 saakka päivittäin klo 17:30-23:00

Osoite

Harjatie 2, 99130 Kittilä, Suomi

Sähköposti

Puhelinnumero

0451625606

Ravintola Utsu

Harjatie 2, 99130 Kittilä, Suomi

Lue myös