d-md-none
Siirry pääsisältöön

Kuvaile ravintolaanne:

Ilmapiiri: The Restaurant tarjoaa rentouttavan ja tyylikkään ilmapiirin. Ravintolan sisustus on huolella suunniteltu ja se heijastaa trooppista tunnelmaa. Voit nauttia ateriasi tilavassa sisätilassa, jossa on tyylikkäät pöydät ja mukavat istuimet, tai valita ulkoterassin, josta voit ihailla merinäköalaa ja nauttia raikkaasta ilmasta.

Ruokatarjonta: The Restaurant tarjoaa monipuolisen ruokalistan, joka sisältää kansainvälisiä herkkuja ja perinteisiä thaimaalaisia ruokia. Voit nauttia tuoreista merenelävistä, liharuoista, pastoista, salaateista ja herkullisista jälkiruoista. Ravintola panostaa laadukkaisiin raaka-aineisiin ja ruokien maistuvaan valmistukseen.

Ateriapalvelu: The Restaurant tarjoaa sekä à la carte -vaihtoehtoja että mahdollisuuden tilata erityisiä ateriapaketteja tai teemallisia illallisia. Henkilökunta on avulias ja valmis antamaan suosituksia ruokavalinnoissa ja juomapareissa.

Baari: Ravintolassa on myös baari, josta voit tilata erilaisia juomia, kuten virvoitusjuomia, cocktaileja, viinejä ja paikallisia oluita. Baari tarjoaa rentouttavan ympäristön, jossa voit nauttia juomia ennen tai jälkeen aterian.

Mikä on ravintolanne keittiöfilosofia? Entä juomafilosofia?
Paradee Resortin The Restaurantin keittiöfilosofia keskittyy tarjoamaan korkealaatuisia ruokailuelämyksiä, jotka yhdistävät kansainvälisen keittiön herkut ja paikalliset thaimaalaiset maut.

Laadukkaat raaka-aineet: The Restaurantin keittiössä käytetään ensiluokkaisia raaka-aineita, kuten tuoreita mereneläviä, lihaa, vihanneksia ja yrttejä. Ruokalajeissa pyritään käyttämään tuoreita ja paikallisia raaka-aineita, jotka tarjoavat parhaan mahdollisen makuelämyksen. Tasapaino ja maun monipuolisuus: Keittiöfilosofian keskiössä on tasapainoisten makujen luominen ruokalajeissa. The Restaurant pyrkii tarjoamaan monipuolisia makuja, joissa yhdistyvät makeus, hapokkuus, suolaisuus ja mausteisuus. Tarjolla on vaihtoehtoja eri ruokavalioita noudattaville vieraille, kuten kasvisruokia, gluteenittomia vaihtoehtoja tai erityisruokavalioita.

Kehittyvä ja luova ruokalista: The Restaurantin keittiötiimi pyrkii jatkuvasti kehittämään ja päivittämään ruokalistaa tarjotakseen vierailijoilleen uusia ja jännittäviä makuelämyksiä. Luovuus ja innovaatio ovat tärkeitä elementtejä ruoanvalmistuksessa. The Restaurantin juomafilosofia puolestaan pyrkii tarjoamaan laadukkaita juomia, jotka täydentävät ruokailukokemusta.

The Restaurant tarjoaa laajan valikoiman juomia, kuten virvoitusjuomia, alkoholijuomia, viinejä, cocktaileja ja paikallisia oluita. Juomavalikoima on suunniteltu täyttämään erilaiset mieltymykset ja sopimaan eri ruokalajien kanssa.

Paikalliset ja kansainväliset juomat: The Restaurantissa on tarjolla sekä paikallisia thaimaalaisia juomia että kansainvälisiä suosikkeja. Voit esimerkiksi kokeilla paikallisia trooppisia cocktaileja tai valita klassisen viinivalikoiman ruokalajisi kaveriksi.

Huolella valitut juomat: The Restaurantin juomavalikoima koostuu huolella valituista juomista, joissa panostetaan laatuun ja makuelämykseen. Juomavalikoimassa saattaa olla myös erikoisuuksia, kuten paikallisia käsityöoluita tai viinejä, jotka heijastavat alueen viinintuotantoa.

Sähköposti

Puhelinnumero

+66 (0)38-644 285 - 7

Paradee The Restaurant

Rayong 21160, Thailand

Lue myös