d-md-none
Siirry pääsisältöön

Millainen ravintola on?

Ensimmäinen OKO -ravintola avattiin vuonna 2011 Viron Kaberneemeen. OKO nousi Viron huippuravintoloiden joukkoon ja oli näistä ensimmäisiä, jotka sijaitsivat pääkaupunki Tallinnan ulkopuolella. Olemme edelläkävijöitä, koska OKOn aukeamisen myötä yhä useammat ravintolat avattiin Tallinnan ulkopuolelle, niin meren rannalle kuin muuallekkin. Ravintolan omistajat rakastivat Kaberneemen kalastajakylää ja merta. Kuitenkin vuonna 2018, vuokrasopimuksen päätyttyä Kaberneemessa, OKO muutti Haabneemeen Viimsiin ja muutti samalla täysin konseptinsa.

Yksi asia oli varmaa: ravintolan on oltava rannalla ja asiakkaille haluttiin jatkossakin tuoda rentoa ”varpaat hiekassa” tunnelmaa. Ja näin ollen nykyinen OKO Haabneemessä on moderni, perheystävällinen rantaravintola. Ravintola toivottaa vieraat tervetulleeksi vuoden ympäri!

Mikä on oma suosituksenne ruokalistalta?

On suorastaan mahdotonta valita OKOn ruokalistalta vain yksi annos, jota suositella – kaikki ruoat ovat niin käsittämättömän herkullisia! Ainakin bruchettaa ja pizzojamme kannattaa ehdottomasti kokeilla.

Haluamme, että asiakkaamme voivat luoda uusia muistoja yhdessä, joten ruokalistassa on jaettavia annoksia. Mauista puheen ollen, olemme sekoittaneet Italian klassikoita hyppysellisellä virolaisten makujen hohtoa.

Millainen tyyppi johtaa keittiötänne? Mikä on ravintolanne keittiöfilosofia?

Pääkokkimme on aurinkoinen persoona ja hän keksii aina jotain uutta ja luovaa keittiössä. Oli tilanne mikä tahansa pääkokkimme hoitaa hommansa ja tunnelma pysyy positiivisena keittiössäkin. Johtaessaan tiimiään hän on kuin kapteeni, jonka laiva ehtii aina satamaan.

OKOn ruoissa Italian maut juhlivat Viron makujen kanssa. Me OKO:ssa tiedämme kuinka tärkeitä ystävät ja perhe voivat olla ja meillä onnistuukin ikimuistoisimmat ruokahetket parhaassa seurassa. Henkeäsalpaavat näkymät ja uskomaton ruoka täydentävät illan.

Meillä on OKO:ssa vihreät arvot keittiöfilosofiassamme, eikä vain sen takia, että niin pitää olla, vaan koska välitämme aidosti planeetamme tilasta tällä hetkellä. Teemme töitä paremman huomisen eteen tekemällä vastuullisia valintoja – enemmän yhdessäoloa, hyvää ruokaa ja vähemmän jätettä ja hävikkiä!

Mikä on keittiömestarinne motto?

”Elä syödäksesi tai syö elääksesi.”

Aukioloajat

Su – To klo 12-22

Pe – La klo 12-23

Sähköposti

Puhelinnumero

(+372) 53004440

OKO

Kesk põik 27, Haabneeme, 74001 Harju maakond, Estonia

Lue myös