d-md-none
Siirry pääsisältöön

Vuonna 2002 ovensa ensi kertaa avannut ravintola Nokka erottautuu Helsingin ravintolakentästä erityisesti tuomalla tarkkaan valittujen raaka-aineiden alkuperän asiakkaidensa tietoisuuteen – ravintolan kotisivulla esitellään jopa viisitoista tuottajaa, jotka tekevät yhteistyötä Nokan kanssa.

Pitkäjänteisen työn tuloksena Nokasta on tullut tuottajien keskuudessa niin arvostettu yhteistyökumppani, että ravintola jakaa parhaille yhteistyökumppaneilleen V.I.P –sertifikaatteja; Nokan tavoitteena on tuntea yhteistyökumppaninsa sekä tuotantomenetelmät ja -olosuhteet kuin oman keittiönsä.

Ravintolan yhteydessä toimivassa pientilapuodissa on myynnissä muun muassa kotimaisia juustoja, Mesikämmen hunajaa ja Saimaan savumuikkuja. Ulkomaalaiselle ystävälle loistava lahja Suomesta on sesongin antimien mukaan koottu herkkukassi.

Talon erikoinen

Nokassa järjestetään vuosittain pientilatori, jonka tavoitteena on edistää suomalaisen ruuan arvostusta ja vuorovaikutusta ruuan tuottajien ja asiakkaiden välillä. Vuonna 2016 elokuussa järjestettävä pientilatori tarjoaa samaan aikaan henkilökunnalle mahdollisuuden oppia uutta ja verkostoitua parhaiden kotimaisten tuottajien kanssa. Asiakkaille pientilatori taas tarkoittaa elävää musiikkia, hyvää ruokaa ja tarinoita ympäri maata – ei siis ole ihme, että tapahtuma järjestetään vuonna 2016 jo kuudetta kertaa.

Aukioloajat

Ma–ti 11.30–22

Ke–pe 11.30–23

La 18–24 

Su suljettu

Osoite

Kanavaranta 15 F, 00160 Helsinki 

Nokka

Kanavaranta 15, 00160 Helsinki, Finland

Lue myös