Siirry pääsisältöön

Millainen ravintola on?

Bonjour! Marco Boulangerie Cuisine on lounaskahvila ja konditoria – paikka, jossa olen aina halunnut olla töissä ja johon tulen mielelläni joka aamu. Leivomme teille uunituoretta patonkia, hapanjuurileipää, ranskalaista ruisleipää ja Tampereen parhaat croissantit. Omista leivistä ja käsintehdystä pastasta valmistamme lounasta.

Lisäksi teemme uniikkeja ranskalaistyyppisiä leivonnaisia, unohtamatta mieltä lämmittävää kahvia ja teetä, tarjolla myös muita virvokkeita. Heti tiskin takana aukeaa näkymä leipomoon ja keittiöön. Jo tilatessa näkee, miten ruoka, leivät ja leivonnaiset meillä valmistetaan ja kuka ne tekee.

Lämpimästi tervetuloa kahville tai lounaalle, meiltä voi kysyä myös tarjottavaa juhliin tai muihin tilaisuuksiin. Nauttikaa herkuista paikan päällä tai ottakaa mukaan. Bienvenue! Marco & son équipe.

Mikä on oma suosituksenne ruokalistalta, miksi?

Croissant. Yksinkertaisesti Suomen paras croissant!

Millainen tyyppi johtaa keittiötänne? Mikä on ravintolanne keittiöfilosofia? Entä juomafilosofia?

Marco, Pariisissa kasvanut, Ferrandi-koulun käynyt kokki-kondiittori. Muutin Tampereelle rakkauden perässä vuonna 2015. Sitä ennen työskentelin 15 vuotta ravintoloissa ympäri maailman: Pariisissa, Tokiossa ja Taiwanissa, mutta nyt olen asettunut pysyvästi Tampereelle. Rakastan perhettäni – sekä voita ja pastaa! Jokainen asiakkaamme on minulle tärkeä, ja haluan tehdä Tampereesta entistä herkullisemman paikan.

Aukioloajat

Ti – pe 7.30 – 17.00

La 9.00 – 17.00

Su – ma suljettu

Osoite

Tullikatu 10, 33100 Tampere

Sähköposti

Puhelinnumero

04578380704

Marco boulangerie cuisine

Tullikatu 10, 33100 Tampere, Suomi

Lue myös