d-md-none
Siirry pääsisältöön

Millainen ravintola on?

Mantel & Korsten – ihastuttava ravintola vihreässä puutalossa, jossa on punainen katto ja savupiippu. Ravintola sai nimensä kauniista alta levenevästä savupiipusta (mantelkorsten), joka on Kadriorgin kaupunginosan ainoa laatuaan tällä hetkellä. Asiakkaat saavat kokea savupiipun myös itse, sillä sivupiipun alaosassa on yksityinen ruokailutila.

Mikä on oma suosituksenne ruokalistalta?

Uudessa keittiössä on tarjolla erilaisia ​​upeita Välimeren inspiroimia ruokia, joita voi täydentää erilaisilla viineillä ja muilla juomilla.

Ravintolan päätavoite on valmistaa ruokaa, joka on herkullista, mutta myös yksinkertaista ja tehty luonnollisista ja parhaista raaka-aineista muodostaen harmonisen kokonaisuuden.

Millainen tyyppi johtaa keittiötänne? Mikä on ravintolanne keittiöfilosofia? Entä juomafilosofia?

Ravintolan omistaja ja sommelier Rain Veskimäe on valinnut tarkoin juomamenun ja mielellään aina suosittelee ruokaan sopivaa juomaa. Viinilistamme keskittyy pienempiin viinitiloihin, missä viinintekijät ovat itse päätähtiä. Samalla tavalla kuin ruoan tuotanto, on viininkin tuotantotapa ravintolalle erittäin tärkeä. Kaikki viinilistaltamme löytyvien viinien tuottajat viljelevät vastuullisesti.

Tiimimme on aina valmis esittelemään ja kertomaan yksityiskohtia keittiön luomuksista sekä juomavalikoimasta. Yhdessä ruoka, juoma, tunnelma ja palvelu luo asiakkaalle ikimuistoisen kokemuksen.

Aukioloajat

Ti-pe 17.00-23.00

La 15.00-23.00

Su 15.00-22.00

Ma suljettu

Osoite

J. Poska 19a, 10126 Tallinna, Viro

Sähköposti

Puhelinnumero

+3726659555

Mantel & Korsten

J. Poska 19a, 10126 Tallinn, Estonia

Lue myös