d-md-none
Siirry pääsisältöön

VARAA PÖYTÄ

Millainen ravintola on?

Hotel Mestarin tulisieluisessa sydämessä, Latin Bistro & Bar Maestro 51:ssä yhdistyvät pohjolan tinkimättömyys etelän rohkeuteen ja intohimoon. Annoksemme ovat saaneet inspiraationsa eteläamerikkalaisesta ruokakulttuurista sekä kokeilunhalun ja nautiskelun yhdistämisestä — käyttäen laadukkaita, kansainvälisiä ja kotimaisia sekä vastuullisia raaka-aineita. Aitoudelle juurtuva, mutta taiteellista vapauttava käyttävä à la carte-listamme soveltuu niin pitkän kuin lyhyemmänkin kaavan ruokailuun. Tuloksena on kokoelma herkullisia ruokia, jotka voidaan jakaa tai nauttia yksittäin. Sinulla on vapaus valita juuri sellainen kokonaisuus, kun sinulle tänään maistuu – tärkeintä on nauttia elämästä.

Mikä on oma suosituksenne ruokalistalta, miksi?

Tiesitkö, että voit nauttia ankanmaksaa vegaaniversiona? Kyllä, meidän mestareilta se onnistuu. Ranskalainen pihviklassikko Tournedos Rossini annoksemme saa seurakseen cashewpähkinöistä tehtyä Faux Grasia, eli valemaksaa. Maistuvaa ja taivaallisen täyteläistä, mutta myös ihanan eettistä. Me olemme aivan pähkinöissämme tästä ideasta!

Keittiömestarin nimi? Millainen tyyppi johtaa keittiötänne? Mikä on ravintolanne keittiöfilosofia? Entä juomafilosofia?

Maestro 51:n ruokafilosofia on keittiöpäällikkö Mikko Hämäläisen käsialaa ja täynnä erityisiä yksityiskohtia sekä latinalaishenkisiä vivahteita. Hämäläinen kuvailee ruokakulttuuria erilaiseksi ja poikkeavaksi. Me yhdistämme pohjoisen perinteen tinkimättömyydestä etelän intohimoon ja rohkeisiin makuihin. Rakastamme vastakohtia – olemme sekä harkittu että rohkea.

Aamiaista Hämäläinen kuvailee raikkaan epätyypilliseksi. Valikoimasta tulee löytymään useita erikoisuuksia, kuten aamiaistacot, jotka vierailija saa itse koota mieleisekseen. Oman leivänpaistopisteen kotoisan tuoksun vastapainoksi vierailijoita hemmotellaan eksoottisemmin muun muassa chorizo-makkaroilla ja jälkiruokapöydän churroilla. Tarjolla on myös mielenkiintoisia tuotteita yhteistyökumppaneiltamme, kuten kotimaiset Sugar Daddies -luomuhunajat sekä Robert Paulig Roasteryn valmistaman paahtomestarin kahvi, jota voi maistaa ainoastaan meillä. Kahvin on suunnitellut itse Pauligin paahtimomestari Krister Kaattari.

Lounaalla annoksissamme on aikalupaus, jolloin tiedät jo tilatessasi kuinka nopeasti saat annoksesi nautittavaksi. Vaihtoehtoja löytyy nopeasta salaatti- ja keittolounaasta kiireettömien lounashetkien pihviannoksiin. Illallisannoksemme ovat saaneet inspiraationsa eteläamerikkalaisesta ruokakulttuurista sekä kokeilunhalun ja nautiskelun yhdistämisestä — käyttäen laadukkaita, kansainvälisiä ja kotimaisia sekä vastuullisia raaka-aineita.

Juomafilosofiamme tukee latinalaisista mauista inspiroitunutta keittiötä. Meksikolaiset juuret omaava kansainvälisesti palkittu ruoka- ja juomakulttuurin ammattilainen, Mauricio Allende vastaa Latin Bistro & Bar Maestro 51:n cocktail-profiilista. Tämän hetken trendikkäimmät drinkit syntyvät agave-pohjaisista alkoholijuomista, joiden alkuperä paikantuu Meksikoon. Cocktail-listamme tarjoileekin jotakin täysin uutta, makuhermoja hivelevää ja yllätyksellistä. Viinilistalta voit puolestasi valita viinin mielialasi mukaan – laadukkaista raaka-aineista ja tarkoin yhdisteltynä ruoka ja viini vakuuttavat yleisönsä.

Tule jakamaan pinchoja ystävien kesken, aamiaisbrunssillemme nautiskelemaan churroista, piipahda lounaalle tai nauti illallista koko perheen voimin Helsingin ydinkeskustassa. Tarjoamme paikan seurusteluun kokeilunhaluisille, elämänjanoisille ja vastakohtien ystäville, aamusta iltaan.

Mikä on keittiömestarinne motto?

“Määrän sijaan keskitymme laatuun – siihen, että ruoka on taivaallisen hyvää.”

VARAA PÖYTÄ

Aukioloajat

Mon – Tue 06:30-00:00

Wed – Thu 06:30-02:00

Fri 06:30-03:00

Sat 07:30-03:00

Sun 07:30-21:00

Osoite

Fredrikinkatu 51, 00100 Helsinki

Sähköposti

Puhelinnumero

+358 40 668 5558

Latin Bistro & Bar Maestro 51

Fredrikinkatu 51, 00100 Helsinki, Suomi

Lue myös