d-md-none
Siirry pääsisältöön

Varaa pöytä

Millainen ravintola on?

Teemme kasvisruokaa intohimolla ja luovalla otteella raaka-ainetta kunnioittaen. Pyrimme toiminnallamme kuormittamaan maapallon kantokykyä mahdollisimman vähän, joten raaka-aineet Kuoreen tulevat lähituottajilta mahdollisuuksien mukaan. Menua vaihdetaan usein kasvisten sesongin mukaan ja käytämme luomua aina kun mahdollista.

Mikä on oma suosituksenne ruokalistalta?

Kuoren pitkät maistelumenut ehdottomasti. Maistelumenu on aina kattava läpileikkaus ruokalistastamme ja tarjoaa herkullisia ja kekseliäitä elämyksiä kasvisten parissa. Menun kanssa on aina tarjolla myös mielenkiintoiset juomaparitukset, niin alkoholilla kuin ilmankin. Kuoren menut ovat aina saatavana myös vegaanisena ja gluteenittomana.

Millainen tyyppi johtaa keittiötänne? Mikä on ravintolanne keittiöfilosofia? Entä juomafilosofia?

Jenni Kevo on supernainen, joka johtaa keittiötä lämpimällä ja innostavalla otteella. Jenni inspiroituu Suomen luonnosta ja vuodenaikojen vaihtelusta, sekä värikkäistä ja kauniista raaka-aineista. Keittiöfilosofiaamme voi kutsua leikitteleväksi ja kokeilunhaluiseksi kotimaisia ja lähellä tuotettuja raaka-aineita kunnioittaen. Teemme paljon yhteistyötä paikallisten tuottajien kanssa.

Kaikki juomatuotteemme ovat vegaanisia. Viinivalikoima koostuu aina vanhan maailman pientuottajien viineistä, koska ”miksi lähteä merta edemmäs kalaan”. Viineihin pätee myös leikittelevä ote ja valikoimastamme löytyykin mm. oransseja ja alkuviinejä. Valmistamme itse menuun sopivat alkoholittomat juomaparitukset. Väkevissä ja panimotuotteissa suosimme myös lähi- ja pientuotantoa.

Mikä on keittiömestarinne motto?

Ei mitää nössöttelyy!

Aukioloajat

Lounas ti-pe 11-14

Ala carte to-pe 16.30-22.00

Ala carte la 15.00-22.00

Osoite

Hämeenkatu 8, 20500 Turku

Sähköposti

Puhelinnumero

020 7940330

Kuori Food and Wine

Hämeenkatu 8, 20500 Turku, Suomi

Lue myös