d-md-none
Siirry pääsisältöön

VARAA PÖYTÄ

Kuvaile ravintolaanne:
King Crab House on jäämeren äyriäisiin ja arktisiin raaka-aineisiin erikoistunut ravintola Levin sydämessä. Ravintola on norjalaisen, kuningasravun tuottamiseen erikoistuneen pariskunnan unelma, josta tuli totta kahdeksan vuotta sitten. Toini ja Håkon Karlsenilla oli käsissään huippuraaka-aine joka heidän mielestään ansaitsi oman ravintolan. Tämä idea edellä ravintolaa on kehitetty kahdeksan vuotta, jonka aikana ravusta on opittu ottamaan käyttöön kaikki syötäväksi kelpaava aina kuorista pyrstöön saakka.

Mikä on oma suosituksenne ruokalistalta ja miksi?
Suosituksemme on jaettava äyriäislajitelma, jossa pääsee maistamaan muun muassa 10 tuntia haudutettua kuningasravunpyrstöä; kuningasravun mätiä, jonka vuosituotanto maailmassa on vain joitan satoja kiloja; ja kuningasravun jalkoja kolmessa eri kastikkeessa, unohtamatta näille sopivia lisukkeita!

Keittiömestarin nimi? Millainen tyyppi johtaa keittiötänne? Mikä on ravintolanne keittiöfilosofia? Entä juomafilosofia?
Keittiötämme johtaa Jouni Laitila, jolla on kokemusta kuningasravun kokkaamisesta Norjan rannikolta jo yli 15 vuoden takaa. Jounin keittiössä kuullaan kaikki palaute kaunistelematta ja suoraan. Ruokafilosofiamme on, että koko tiimille pitää jättää tilaa innovoida ja kehittää tuotetta eteenpäin. Tällöin löytyy parhaiten uusia tapoja lähestyä sekä tuttuja että uusia raaka-aineita. Inspiraatio arktisiin raaka-aineisiin löytyy parhaiten Lapin tuntureilta hiihtäen ja vapaalaskien. 

Keittiömme on uniikki rapuakvaarioineen ja valtamerikaloineen. Ravintolassa tarjottavat kalat vaihtuvat jatkuvasti. Filosofiaamme kuuluu oleellisesti kestävän kehityksen periaatteilla kalastetut arktisten alueiden kalat. Juomalistamme noudattaa samaa linjaa. Ravintolapäällikkö Ina Hammarbergin luotsaama sali luottaa erittäin laadukkaisiin, lähinnä luomu- ja luonnonmukaisesti tuotettuihin viineihin, joiden tuottajista hän on tavannut suuren osan itse.

Mikä on keittiömestarinne motto?
Kyllähän me voidaan tehdä mitä vain!

VARAA PÖYTÄ

Aukioloajat

Päivittäin 12-22 (23)

Osoite

Mariankuja 6, 99130 Sirkka

Sähköposti

Puhelinnumero

0400138333

King Crab House

Mariankuja 6, 99130 Sirkka, Finland

Lue myös