d-md-none
Siirry pääsisältöön

Kuvaile ravintolaanne:
Ravintola Göran on nimetty rakastetun matkakirjailija Göran Schildtin mukaan. Schildtin Daphne-niminen purjevene sijaitsee keskellä ravintolaa muistuttamassa unohtumattomista seikkailuista. Ravintola sijaitsee Forum Marinumin museon yhteydessä. Ravintola Göranin päätuote arkisin on suosittu lounas. Viikonloppuisin tarjolla on saaristolaishenkinen brunssi. Forum Marinumin museossa on myös kokoustiloja, joihin toimitamme kokoustarjoiluja. Ruokalistat suunnitellaan sesongin raaka-aineiden mukaan. Kesäisin tarjolla on ala carte lista, jota pääsee nauttimaan terassillamme Suomen Joutsenen edustalla. Kesäisin terassillamme palvelee myös jäätelökioski Götterö. Tiloissamme järjestetään niin ikään paljon yksityistilaisuuksia.

Mikä on oma suosituksenne ruokalistalta, miksi
Lahnaburgeri, joka on hyvä esimerkki siitä, miten voimme hyödyntää niin sanottua roskakalaa. Todella maistuvaa ja samalla hyväksi Itämerelle.

Keittiömestarin nimi? Millainen tyyppi johtaa keittiötänne? Mikä on ravintolanne keittiöfilosofia? Entä juomafilosofia
Keittiömestarina toimii Jouni Kivelä. Tarpeeksi monta kertaa kölin alta vedetty keittiön ammattilainen. Rauhallinen ja harkitseva. Ruokafilosofia yksinkertaisuudessaan; saada asiakas tulemaan uudestaan. Pyrimme löytämään parhaat raaka-aineet asiakkaillemme ja hyvien yhteistyökumppaneiden avulla siitä on tullut helpompaa. Ruoka ei edusta mitään tiettyä maata tai mannerta. Pyrimme ensin löytämään hyvät raaka-aineet ja niistä teemme mahdollisimman monipuolista ja hyvää ruokaa. Voiveljillä on paljon ammattitaitoa juoman ja ruoan yhdistämisessä, yhteistyössä meidän ammattilaistemme kanssa valitsemme menuillemme sopivat juomasuositukset, terassilla tarjoiltavat juomat ja muut virvokkeet.

Mikä on keittiömestarinne motto
Vähemmän on enemmän.

Aukioloajat

ma – ke 11- 15 (keittiö 11-15)

to – pe 11- 16 (keittiö 11-15)

la – su 11- 17 (keittiö 12-16)

 

28.6.-8.8. ma-su 11-21 (keittiö ma-pe 11-20.30, la-su 12-20.30)

Osoite

Linnankatu 72, 20100 Turku

Sähköposti

Puhelinnumero

020 741 7330

Ravintola Göran

Linnankatu 72, 20100 Turku, Finland

Lue myös