Siirry pääsisältöön

Kuvaile ravintolaanne:
E. Ekblom sijaitsee Aurajoen varrella, aivan Kirjastosillan kupeessa – yhdellä Turun kauneimmista paikoista. Ravintola tarjoilee taidokkaita ruokia jokaiseen makuun. Listalta löytyy niin mehevät burgerit, herkulliset tapakset kuin klassisemmatkin annokset. Monen asiakkaan suosikki on vaihtuva Jannen kattila -menu, joka sisältää aina jotain erityistä, jotain yllättävää ja taatusti herkullista. Ravintolan tiloista upea Lounge sopii peräti 40 hengelle ja on varattavissa yksityiskäyttöön, kuten myös Vanhan viinikellarin kabinetti. E. Ekblomin yläkerrassa sijaitsee elegantti tilausravintola Neuvolansali, joka on suosittu juhlapaikka.

Mikä on oma suosituksenne ruokalistalta, miksi
Menu Jannen kattilasta. Hinta-laatusuhteeltaan mielettömän hyvä kokonaisuus sekä arkeen että juhlaan.

Keittiömestarin nimi? Millainen tyyppi johtaa keittiötänne? Mikä on ravintolanne keittiöfilosofia?
Ravintolan keittiömestari on Hannele Jokioinen. Ravintolan keittiöfilosofia syntyy laadukkaista raaka-aineista tehdystä sesongin mukaisesta, maukkaasta ja mutkattomasta ruoasta. Raaka-aineet valitaan aina sesongin mukaan ja menussa löytyy vaihtelevasti erilaisia makumaailmoja.

Keittiömestarille on tärkeää, että työ on sellaista mistä nauttii, viihtyy ja missä voi toteuttaa itseään. Tärkeää on myös, että asiakkaat lähtevät tyytyväisenä kotiin ja palaavat joskus myöhemmin takaisin. Jokioinen hakee inspiraatiota työhönsä seuraamalla mitä ruokamaailmassa tapahtuu, mm.”ruoka-somen” välityksellä, matkailemalla ja sitä kautta eri maiden ruokakulttuureihin tutustumalla.

Mikä on keittiömestarinne motto?
”The grass is green where you water it” ja ”Every day is a second chance”.

Aukioloajat

Ke-to 17-23 (keittiö 21)

Pe 16-23 (keittiö 21)

La 15-23 (keittiö 21)

Su-ti tilauksesta

Osoite

Läntinen Rantakatu 3, 20100 Turku

Sähköposti

Puhelinnumero

02 536 9445

E. Ekblom

Läntinen Rantakatu 3, 20100 Turku, Suomi

Lue myös