d-md-none
Siirry pääsisältöön

Kuvaile ravintolaanne:
Ravintola sijaitsee vanhassa aidossa kalasuolaamossa, joka rakennettu kyläläisten voimin 1920. Siitä nimikin tullut Salteriet =suolaamo. Alkuperäisyyttä säästetty sisustuksessa ja tunnelmassa. Meren päälle rakennettu, joten maisemat mitä kauneimmat. Lähituotettua ja kalapainotteista itsetehtyä ruokaa ja leivonnaisia.

Mikä on oma suosituksenne ruokalistalta, miksi
Perinteinen kermainen lohikeitto on noussut asiakkaiden tietoisuuteen ja suosikiksi jopa Ruotsissa asti. Itse nostaisimme esille päivän kala-annoksen, joka vaihtelee vuosittain, mutta aina parasta saatavilla olevaa tuoretta kalaa lähivesistöistä.

Keittiömestarin nimi? Millainen tyyppi johtaa keittiötänne? Mikä on ravintolanne keittiöfilosofia? Entä juomafilosofia
Kimmo Koivisto. Tuoreet ja läheltä tulevat raaka-aineet ovat menun pääosassa. Inspiraatio annoksiin tulee paikallisuudesta ja suomalaisista raaka-aineista. Maut pidetään puhtaina ja raikkaina, raaka-aineita kunnioittaen. Kalapainotteinen menu sopii paikan ja alueen henkeen. Kaikki valmistetaan itse. Leivomme itse myös leipämme ja leivonnaiset. Leivonnaisissa hyödynnämme satokautta. Juomissa suosimme kotimaisuutta ja tarjolla on paikallisen pienpanimon tuotteita. Kahvila-ravintola sijaitsee keskellä maailmanperintöaluetta upeassa ympäristössä lähellä luontoa ja hyvien kalavesien ympäröimänä, jolloin paikallisten raaka-aineiden käyttö on luonnollinen valinta.

Mikä on keittiömestarinne motto
”Maku edellä. Puhtaista ja tuoreista raaka-aineista konstailematonta, rehtiä ruokaa jossa kunnioitetaan raaka-aineiden makuja.”

Aukioloajat

Toukokuusta syyskuun loppuun joka päivä.

Osoite

Björköntie 1011, 65870 Mustasaari

Sähköposti

Puhelinnumero

+358451486677

Cafe & restaurant Salteriet

Björköntie 1011, 65870 Mustasaari, Finland

Lue myös