Siirry pääsisältöön

Kuvaile ravintolaanne:
Ravintolan perusti 2008 Keittiömestari Ilkka Isotalo ja Sommelieré Christina Suominen. Halusimme miellyttävän työpaikan ja tarjota hyvää ruokaa sekä palvelua. Liikeidea tarkentui arvostamaan kotimaisuutta ja paikallisuutta.

Mikä on oma suosituksenne ruokalistalta, miksi?
Kuuden ruokalajin menu viinipaketilla on tasapainoinen kokemus, joka kuvaa meidän filosofiaa.

Millainen tyyppi johtaa keittiötänne? Mikä on ravintolanne keittiöfilosofia? Entä juomafilosofia?
Keittiömestarina toimii Ilkka Isotalo. Keittiön raaka-aineet ovat 99% suomalaisia (suola) / paikallisia. Kaikki valmistetaan itse. Tyyli voi olla kekseliäs tai jotain maailmalta tuttua. Kesällä säilötään talven varalle. Pyrimme valitsemaan myös kotimaisia astioita ja työvaatteet. Viinit ovat kaikki Euroopasta ja juomat tiukempaan makuun tulee Suomesta.

Mikä on keittiömestarinne motto?
Kuvaile ruokafilosofiaasi? Kotimaisia, paikallisia, pientuottajien raaka-aineita, mielellään hyvin yksinkertaisesti tarjolla. Onko ravintolallanne jokin omaleimainen piirre tai erikoisuus? Vähitellen pyritään siihen, että kaikki olisi mahdollisimman läheltä. Ruoka, juoma, vaatteet, kalusteet, astiat. Käsityötä arvostaen. Mitkä ovat ravintolanne vahvuusalueet? Suurimpana vahvuutena on sitoutunut ja oppimishaluinen henkilökunta, joka jaksaa kehittää itseään eteenpäin myös vähäisellä vapaa-ajallaan.

Aukioloajat

Maanantai – lauantai kello 17 – 24.
Lauantaisin myös mahdollista tehdä varaus jo kello 16.00

Osoite

Rautatienkatu 20, 33100 Tampere, Suomi

Sähköposti

Puhelinnumero

0106179760

C

Rautatienkatu 20, 33100 Tampere, Suomi

Lue myös