d-md-none
Siirry pääsisältöön

VARAA PÖYTÄ

Bistro Gustaf on Porvoon keskustassa vanhan apteekin historiallisessa kiinteistössä toimiva ranskalaisen keittiön inspiroima ruokaravintola A-oikeuksin. Ravintola sijaitsee Porvoossa keskeisellä paikalla Mannerheiminkadulla aivan vanhan kaupungin kynnyksellä ja palvelee aamusta iltamyöhään. Bistro Gustafiin on siis helppo pistäytyä kahville tai viihtyä ystävien seurassa pidempäänkin. Kahvilassa on monipuolinen valikoima erikoiskahveja ja vitriinistä löytyy makeita ja suolaisia herkkuja. Juustovitriinistä löytyy herkullisia ranskalaisia juustoja, joko paikan päällä nautittaviksi tai kotiin vietäväksi. Viihtyisä terassi, jossa voi myös ruokailla, on avoinna keväästä syksyyn – ja kesällä joka päivä. 

Tiloja juhliin ja kokouksiin

Ravintolan yhteydessä on myös Le Cabinet de Elina – viihtyisä kabinetti jossa on mukava viettää esim. kokouksia, perhejuhlia tai järjestää pienimuotoisia tilaisuuksia. Kabinettiin mahtuu n. 20-30 henkilöä tilaisuuden luonteesta riippuen. Kauttamme voi varata samassa kiinteistössä olevaa kokous – ja juhlatilaa jopa 100 henkilön tapahtumiin, catering hoituu näppärästi Bistro Gustafin keittiöstä. 

Ranskalaista kortteliravintolahenkeä

Mika Gehör toimii Bistro Gustafin ravintoloitsijana kahden kollegansa kanssa. Mika on toiminut keittiöpäällikkönä, toimitus- ja myyntijohtajana Helsingissä eri ravintoloissa jo 18 vuoden ajan. Haaveissa on kuitenkin aina ollut oma ravintola. – Sain vihiä tästä paikasta vuoden 2016 loppupuolella ja kiinnostuin, koska rakennuksella on niin hieno historia. Nähtyäni tilan, päätös oli helppo tehdä ja lähdimme hakemaan Bistro Gustafiin ranskalaista kortteliravintolahenkeä 1920-luvun kalustein ja astioin

Bistro Gustafin ruokafilosofiakin nojaa vahvasti ranskalaiseen keittiöön. Keittiömestari Mark Kumlinin mukaan se edustaa klassista ranskalaista maalaiskeittiötä modernilla twistillä. Viinivalikoimakin koostuu pääosin ranskalaisista viineistä. – Keittiössämme valmistetaan selkeää ruokaa ja annoskootkin ovat hieman tavanomaista suurempia. Ruokalista vaihtuu 4-5 kertaa vuodessa, jotta voimme hyödyntää sesongin raaka-aineita. Ruokalistalta asiakkaiden suosikeiksi ovat lyhyessä ajassa nousseet sinisimpukat ja tartar-pihvi.

Gehör ja Kumlin luonnehtivat ravintolaansa mutkattomaksi paikaksi, jonne on helppo pistäytyä vaikkapa juustolautasen tai salaatin äärelle. – Olemme avoinna myöhään, mikä on Porvoossa ehdoton valttikorttimme.

VARAA PÖYTÄ

Aukioloajat

Löydät täältä.

Osoite

Mannerheiminkatu 9, 06100 Porvoo

Bistro Gustaf

Mannerheiminkatu 9, 06100 Porvoo, Suomi

Lue myös