Siirry pääsisältöön

Virkistäviä drinkkejä mukavan majoituksen yhteydessä

Pöpsyillä kävi jäätävä munkki ja he saivat hassun hauskan Fingerporin teemahuoneen. Tutkailimme huonetta ja mitä syvemmälle pääsimme, huone huvitti meitä enemmissä määrin. Matka lähti heti käyntiin hulvattomissa merkeissä. 

Tämä varmastikin monien tuntema Sokos Hotel Viru on avattu 5.11.1972 ja se sijaitsee aivan Tallinnan ytimessä lähellä satamaa. Tämän ensimmäisen Viroon rakennetun tornitalon pääsuunnittelijat olivat nokkelat arkkitehdit Mart Port ja Henno Seppman. Hotellissa on nykyään 516 huonetta joista 11 ovat Suomi 100 – teemahuoneita missä yhdessä Pöpsytkin majailivat. Hotellin yhteydessä on Café Amigo, joka on viihtyisä ja maksuton yökerho hotellin asiakkaille. 

Hotellin yhteydessä oleva ravitola Amarillo on vasta uudistettu ja nykyään sisustus poikkeaa huomattavasti edellisen Amarilloin ulkonäöstä. Tämä uudistus on suorastaan hämmästyttävä! Tämä sinun on vain nähtävä itse! Paikka ei ole uudistunut pelkästään sisustukseltaan, vaan myös ohjelmaa on tullut lisää. Uuden ohjelman nimi on ”The Table”; Amarillon oma Tinder 😉 Kahdeksan tuntematonta ihmistä istuu saman pöydän ääreen nauttimaan maukasta ruokaa ja virkistäviä juomia. Ruokailun aikana tutustutaan toisiin hauskojen kysymyskorttien avulla; ”Minkä yhden esineen pelastaisit tulipalosta?” Uudistuksen myötä tarjoilijoista on tullut enemmänkin viihdyttäjiä jotka luovat asiakkaille elämyksiä alkudrinkistä jälkiruokaan asti. Uudistuneeseen ravintolaan mahtuu ruokailijoita 270 henkilöä.

Amarillon ruokalista tarjoaa tulisia Texmex annoksia sekä perinteisen ruoan ystävälle suussa sulavia herkkuja. Tällä kertaa Pöpsyt päättivät kuitenkin nauttia drinkkilistan makoisat janojuomat. Listasta löytyy koko kaupungin tuntema Mansikka Margarita, mutta myös muita kielen vieviä ja makunystyröitä hiveleviä drinkkejä löytyy listasta. Tiesitkö muuten, että tämä Amarillo-ketju toi ensimmäisenä ravintolana Frozen Strawberry Margaritan Suomee ja vuosittain niitä myydäänkin huikeat 40 000 kappaletta! Pöpsyt valitsivat listalta omaa makuaan miellyttävimmät drinkit. Pöpsyjen valinnat olivat Pieapple express vol.2 ja Mojito original. Juomat saapuivat pöytään näyttävämmin kuin missään ikinä ja maku vei Pöpsyjen kielen ja sydämen mennessään. Elämys oli kerrassaan huikea. 

Tuhannet kiitokset koko Viru hotellin ihastuttavalle väelle ja Amarillon mainiolle henkilökunnalle.

Tästä on taas hyvä jatkaa seikkailua eteenpäin!

Halauksin, Pöpsyt  

Lue myös