d-md-none
Siirry pääsisältöön

Viinikellari.com tuo laatuviinit kotiovelle

Viinikellari.com valikoimasta löytyy laaja kattaus viinejä, joita ei ole aiemmin ollut saatavilla Suomessa. Mukana on kiinnostavia uusia tuttavuuksia tunnetuilta viinitaloilta sekä persoonallisia löytöjä artesaanituottajilta. Kauppa tarjoaa myös rajoitettuja erikoiseriä ja keräilijöiden aarteita. Kaikkiin myynnissä oleviin viineihin on laadittu myös ruokasuositus. Viinikellari.com ei kilpaile Alkon kanssa, vaan keskittyy laventamaan suomalaista viinitarjontaa ja -kulttuuria.

Palvelussa on lähdetty liikkeelle noin 200 viinin valikoimalla. Tuotteet myydään pääsääntöisesti kuuden pullon laatikoissa edullisuuden ja kustannutehokkuuden varmistamiseksi. Viiniystäville tarjotaan myös räätälöityjä, sesongeittain vaihtuvia maistelulaatikoita. Niiden avulla pääsee tutustumaan tiettyyn viinialueeseen, tuottajaan tai rypäleteemaan.

Turvallista ja vaivatonta

Viinien verkkokauppa noudattaa Suomen alkoholilakia. Viinien tilaus ja toimitus on järjestetty virolaisen yhteistyöyrityksen kautta ja kauppa maksaa alkoholi-, pakkaus- ja arvonlisäverot täysimääräisesti Suomeen. Ostaminen on tehty mahdollisimman vaivattomaksi. Viinit toimitetaan Matkahuollon kautta joko suoraan kotiovelle,  lähikauppaan tai vaikkapa kesämökille!

Teksti: Mia Heiskanen

Lue myös