d-md-none
Siirry pääsisältöön

Vihannekset sopivat myös makeaan leivontaan

KAKKUJA KASVIKSISTA                           

Nerokas keittokirja osoittaa, miten erinomaisesti kasvikset sopivat myös makeaan leivontaan. Ne tarjoavat hienostuneita makuja ja värejä ja ovat täynnä hyviä ravinteita. Kaikkien tuntema porkkanakakku ei suinkaan ole ainoa makea leivonnainen, jonka mehevyyden salaisuus on vihanneksissa.

Tämä keittokirja esittelee aivan uusia aineksia ja makuyhdistelmiä, joilla kotileipuri taikoo toinen toistaan kauniimpia ja herkullisempia kakkuja. Pinaatti, punajuuri, porkkana, kukkakaali, maissi, fenkoli… mitä yllättävimmät ainekset tuovat kakkuihin uutta rakennetta, hienostunutta makua ja aivan upeita värejä.

Ysanne Spevackin innovatiiviset reseptit tarjoavat herkullisen tavan lisätä terveellisiä vihanneksia ruokavalioon.

Englantilainen Ysanne Spevack on julkaissut jo kolmetoista ruokakirjaa. Innovatiivisten ja näyttävien ruokalajien kehittelijänä tunnetun Spevackin reseptejä julkaistaan laajasti kansainvälisissä ruokalehdissä ja hän kirjoittaa säännöllisesti mm. Los Angeles Timesin ruokasivuille ja brittiläiseen Observer Food Monthly -lehteen.

Kirja ilmestyy viikolla 16/2019

Lähde: https://bit.ly/2It5hxV

Lue myös