Siirry pääsisältöön

Veneretki on ainutlaatuinen tapa kestitä vieraita ja hemmotella yhteistyökumppaneita

Helsingin saariston upeus ei lakkaa ihastuttamasta Marco Pohjolaa, ei vaikka hän on veneillyt pikkupojasta asti. Merelliset elämykset ovat hänen mielestään parasta, mitä Helsinki tarjoaa. Niiden elämysten äärelle Pohjolan yritys Helsinki Boats vie niin yksityis- kuin yritysasiakkaita.

Helsinki Boats tarjoaa kattavan yhteistyöverkoston kautta veneen joka tarpeeseen. Veneretkellä voidaan liikkua esimerkiksi luksusta kolmessa kerroksessa tarjoavalla jahdilla tai italialaistyylisellä daycruiserilla. Vuokrauksen hintaan sisältyy aina ammattitaitoinen kapteeni ja polttoaineet sekä tarvittaessa myös keittiömestari.

Veneretket Helsingin saaristossa ja Helsinki Boatsin palvelu ovat hurmanneet myös asiakkaat, sillä viimeisen neljän vuoden aikana yritys on saanut yli 100 viiden tähden arviota.

Syyskesällä ja syksyllä unohtumattomia hetkiä koetaan merellä rapujuhlissa.

”Veneretkiä tehdään lokakuun loppuun asti!”

– Ensin fiilistellään muutamia tunteja Helsingin edustan lumoavassa saaristossa. Sen jälkeen mennään salaiseen poukamaan nauttimaan luonnonkauniista maisemasta, hyvästä seurasta sekä ruoasta ja juomasta, Pohjola toteaa.

Rapujuhlien sisältö on Pohjolan mukaan muokattavissa yrityksen toiveiden mukaiseksi. Maksimiasiakasmäärä luksusjahdilla on 12 henkilöä.

– Veneretkeen voi yhdistää myös vierailun satama- tai saariravintolassa tai vaikkapa saunassa. Järjestämme myös jopa kymmenien henkilöiden saaritapahtumia. Näin ollen unohtumattomat rapujuhlatkin on mahdollista toteuttaa myös isommalle porukalle.

Eri puolilla maailmaa asunut Pohjola tietää Helsingin saariston olevan unohtumaton elämys ulkomaisille vieraille, mutta myös paljasjalkaiset helsinkiläiset ovat olleet veneretkestä haltioissaan.

– Helsinki on avautunut heille aivan uudella tavalla, uudesta näkökulmasta. He ovat kokeneet kotikaupunkinsa tavalla, jollaista he eivät osanneet edes kuvitella, Pohjola sanoo.

Veneretken varaaminen on turvallinen valinta, sillä peruutusehdot ovat hyvin joustavat. Jos on huono sää ja jokin seuraavista seikoista toteutuu; tuuli yli 12m/s., ukkonen tai sumu, niin molemmilla osapuolilla on oikeus siirtää tai perua varaus.

Pohjola kuitenkin muistuttaa luksusjahdin sisätilojen olevan niin hulppeat, ettei pieni tai vähän isompikaan sade haittaa retkestä nauttimista. Sade voi tuoda tunnelmaan jopa oman hyvän säväyksensä.

www.helsinkiboats.com

Lue myös