d-md-none
Siirry pääsisältöön

Uutuuskirja: Ruokaan rakastunut – värikkäitä keittiötarinoita

Miltä kuulostaa viinirypäleiden pakastaminen? Kuinka sinulta sujuu herkkujen koristelu? Maistuuko puuro aina yhtä arkiselle? Haluatko kokeilla valmistaa suklaamoussen aikuiseen makuun tai miten olisi vaikka punajuurilatte?

Marita Erikssonin Ruokaan rakastunut -kirja tarjoilee värikkäitä, inspiraatiota herättäviä ja syötävän kauniita kuvia sekä yksinkertaiseksi muokattuja, mutta uudella twistillä höystettyjä reseptejä. Tämän kirjan läpi selattuasi, et voi olla inspiroitumatta omassa keittiössäsi.

Kirjan reseptien taustalla on aina ajatus terveellisyydestä, jos terveellisyys kuulostaa sinusta jotenkin ankealle, suosittelen tekemään tämän lukumatkan, saatat yllättyä positiivisesti. Ohjeet perustuvat kasvipohjaiseen ruokavalioon ja niistä on helppo muotoilla omaan ruokavalioon sopivia.

– Ohjeet eivät vaadi vuosien koulutusta kokkailuun, ei edes intohimoa ruokaan, vain ripauksen kokeilumieltä, Marita Eriksson toteaa. 

Kirja on samalla myös kasvutarina omaa intohimoa kohti. Äitiysloman aikana Marita Eriksson kaipasi tekemistä ja kanavaa luovuudelle. Smoothiekulhojen koristelusta ja raakakakkujen teosta muodostui rentouttava ja hauska tapa unohtaa hetkeksi muu maailma. Ruokavalioremontti, rakkaus ruokaan ja valokuvaamiseen vei mukanaan.


Marita Eriksson, 35, on kahden pienen pojan äiti, joka pitää suosittua aamupaloihin, kasvisruokaan ja terveellisiin jälkkäreihin erikoistunutta @myblissktchn Instagram-tiliä.

Kirjan on toimittanut Heidi Holmavuo


Ruokaan rakastunut – värikkäitä keittiötarinoita
Fitra 2019
ISBN 978-952-350-102-7
Suositushinta 24,90 e

Lähde: https://bit.ly/2BSrodd

Lue myös