d-md-none
Siirry pääsisältöön

Uusi tapahtuma-alan alustapalvelu lanseerattiin – ”Pandemian runtelema ala tarvitsee uudenlaisia tapoja tavoittaa asiakkaita”

13.10.2021 | Happens

Juhla- ja kokoustilat, elämykset ja aktiviteetit sekä catering-palvelut löytyvät samalta sivustolta lokakuun alusta alkaen.

Joni Liikanen sai ajatuksen Happens.fi -palvelusta kesällä 2020, kun maailmaa ravistellut pandemia iski myös heidän perheyritykseensä pahasti aiheuttaen sulkutilan lisäksi lomautuksia ja epätietoisuuden tulevasta. Pitkään Megazonen sekä Prison Islandin parissa toiminut Liikanen ja perustajaksi mukaan lähtenyt, Foodoran ja pizza-online.fi:n kaltaisten alustapalvelujen parissa kokemusta kartuttanut Tayberk Daltaban halusivat vastata tapahtuma-alan palveluntarjoajien tarpeeseen uusista markkinointikanavista ja helpottaa tarjonnan löytämistä, vertailua ja yhteydenottoa keskitetysti.

– Idea tapahtuma-alan palveluille suunnatusta alustasta herätti kummastusta, kun rajoitukset ja suositukset olivat tiukimmillaan eikä valoa vielä tunnelin päässä näkynyt. Kuten kaikki tiesimme, niin pandemian jälkeinen aika vielä koittaa ja tällöin tapahtuma-alan palveluntarjoajilla tulee olla yhteinen kanava, josta heidät löydetään, kun tapahtumia taas aletaan järjestää, kertoo Liikanen. 

Daltaban mainitsee, ettei lanseeraus olisi voinut osua paremmalle päivälle kuin samaan ajankohtaan poistuvat kokoontumisrajoitukset. Happensin pyrkimys on kannustaa ihmisiä kokemaan enemmän ja tekemään asioita yhdessä.

– On ihanaa, kun viimein päästään kutsumaan sukulaisia ristiäisiin, järjestämään pitkään odotettuja häitä ja ehkä osallistua juhliin, joista löytyy se tuleva puoliso. Myös etätyösuosituksen päättyessä ja uusien sekä vanhojen työntekijöiden palatessa toimistolle, sosiaalisten yhteyksien rakentaminen ja ryhmäytymisen merkitys on isossa roolissa. Haluamme tuoda ihmiset pandemian jälkeen yhteen tapahtumien muodossa.

Happensin hakutulosten satunnaisjärjestys takaa palveluntarjoajille tasa-arvoisen näkyvyyden ja nostaa esiin kohteita, joita olisi muuten vaikea löytää.

– Jokaisella palvelulla on mahdollisuus näkyä hauissa ensimmäisenä. Näin saamme esille ainutlaatuisia piilotettuja helmiä, joita ei syystä tai toisesta löytäisi muualta. Kattavat haun rajaukset auttavat entisestään käyttäjää löytämään juuri itselleen aidosti sopivan tilan tai palvelun, Daltaban lisää.

Alustalla on lanseerattaessa yli 300 yksilöllistä tapahtuma-alan kohdetta Uudellamaalla ja tarkoituksena on laajentua myös muualle Suomeen lähiaikoina.

Lisätietoja:
Joni Liikanen, toimitusjohtaja
+358 50 505 3388
joni@happens.fi

www.happens.fi
www.instagram.com/happensfi
www.facebook.com/Happensfi

Lue myös