d-md-none
Siirry pääsisältöön

Uudistettu Nordic Hotel Forum testissä!

Moderni neljän tähden bisnes- ja konferenssihotelli Nordic Hotel Forum avasi uudelleen ovensa vuonna 2021 uudistettuna ja upeana. Me kävimme testaamassa hotellin, ja nappaamassa muutaman kuvan samalla. Muistan yöpyneeni täällä joskus vuosia sitten, ennen remonttia. En muista, että paikka olisi ollut kovinkaan kulunut, mutta voin kertoa että nyt se on ainakin uuden karhea ja todella freesi!

Nordic Hotel Forum sijaitsee historiallisessa Rotermannin korttelissa, ja tien toisella puolella kohoavat uudistettu Viru-keskus ja Kaubamaja, joten kaikki tarvittava löytyy kivenheiton päässä. Hotelli on myös aivan Vanhan kaupungin kupeessa, joten ei tarvitse kuin kävellä tien toiselle puolelle ja olet kulttuurin ytimessä. Tämän hotellin kohdalla totean ne kuuluisat sanat: location, location, location!

Hotellin oma TopHotels-sivu löytyy täältä!

Huoneluokat

Nordic Hotel Forumissa on kahdeksassa kerroksessa yhteensä 258 huonetta, aina mukavista vakiokalustelluista huoneista ylellisiin sviitteihin. Valikoima löytyy myös tilavia perhehuoneita, joissa mahtuu majoittumaan mukavasti 4 hengen ryhmä. Tarjolla on myös deluxe-perhehuoneita, joissa on iso kylpyhuone erillisellä kylpyammeella ja suihkulla, minikeittiö mikroaaltouunilla sekä paljon säilytystilaa matkalaukuille ja rattaille.

Tyylikkäissä kahden huoneen sviiteissä avautuvat upeat näkymät Tallinnan Vanhankaupungin punaisille katoille sekä ooppera- ja balettitalolle. Huoneet ovat tilavia ja sisustettu pohjoismaisesti.

Me yövyimme kahden hengen deluxe huoneessa, jossa oli erittäin mukava ja laadukas sänky sekä liinavaatteet. Huonevarusteluihin kuului myös kahvi ja teekone, sekä kylpytakki ja aamutossut, joilla oli miellyttävä kävellä suoraan spa:han. Ikkunat olivat kadulle, ja koska huone sijaitsi ylemmillä kerroksilla, oli näkymät myös upeat. Kuitenkin äänieristys oli loistava, eikä alla oleva liikenne häirinnyt yöunia lainkaan.

Kuntosali ja spa

Kuntosalin muistan edelliseltä kerralta, sieltä on nimittäin niin upeat näkymät! Samat näkymät jatkuu myös spa:n puolelle, jossa voit ihastella Tallinnaa panoraamanäkymillä. Kuntosalilta löytyi kaikki tarvittava perustreeniin, sekä erityismainintana on todettava että cardio-laitteita oli yllättävän paljon.

Kylpylän varustukseen kuuluu iso allas sekä poreallas, mukava oleskelualue, sekä perinteinen suomalainen sauna (ilman löylynheittomahdollisuutta) sekä höyrysauna.

Kaiken kaikkiaan spa-osasto oli oikein sopiva lyhyelle visiitille – erityisesti oleskelualue oli miellyttävän hiljainen ja näkymät olivat fantastiset!

Ravintolatarjonta ja aamiainen

Hotellista löytyy kaksi ravintolaa, ravintola Noho sekä ravintola Nomel. Jälkimmäinen on hotellivieraille aamaissalina, sekä konferenssivieraiden varattavissa. Nomelissa on tarjolla illallista ja lounasta sekä hotellin vieraille, että myös hotellin ulkopuolelta tuleville. Nomelin yhteydessä toimii myös upea baari, jonne on mukava istahtaa pitkän shoppailu-urakan jälkeen.

Aamiaiselta löytyy suomalaiseen makuun kaikki tarvittava, aamiaiskokki palvelee myös koko aamiaisen ajan, jolta sai tilattua maukkaita munakkaita.

Mikä oli yleisvaikutelma Nordic Hotel Forumista? Erittäin hyvä. Hotellin sijainti on täydellinen, sisään- ja uloskirjautuminen vaivatonta, huoneiden siisteys huipputasoa, aamiainen oikein hyvä ja kuntosali sekä spa ajavat asiansa. Jos haluat helppoa sekä hinta-laatusuhteeltaan erittäin hyvää majoittautumista – niin valitkaa tämä hotelli!

Hotellin oma TopHotels-sivu löytyy täältä!

Kuvat: Elina Engberg

Jutun kirjoitti Toptasten Titti

Nordic Forum Hotel

Lue myös